Sampe 0 Napisano 25 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2011 Witam! chcialabym wiedziec jak dobrze konserwowac kurtke (prac, jakis srodkow uzywac) aby nie niszczyc membran. Mam kurtke burka dryride durashell 2-L jeli to ma jakies znaczenie. pzdr! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomash 0 Napisano 25 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2011 Raczej nie ma tutaj sprawdzonych metod (chyba że się mylę ). Ja po prostu wrzucam do pralki... Jak sie boisz możesz ewentualnie oddać do pralni. :cool: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pekin 0 Napisano 25 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2011 Najlepiej ręcznie zęby membrany się nie rozbiły : ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 25 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2011 Z tego co wiem kurtek z membrana nie wolno prac w pralce, bo przez wielokrotne obroty w bebnie niszcza sie wlokna. Jak prac to tylko recznie i najlepiej z jakims plynem ochronnym Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StaSZek 0 Napisano 25 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2011 Był niedawno podobny temat, poszukaj. Pisali tam coś właśnie o specjalnych środkach i o tym, że nie wolno prać w pralce. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnderseN 0 Napisano 25 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2011 Są środki do prania , czyszczenia kurtek. Musisz poszukać takich w sklepach. Najlepiej teżręcznie , bo pranie kurtki w pralce nie jest najlepszym rozwiązaniem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 25 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2011 membrana podczas wirowania/bebnowania sie rozbija i dodatkowo proszki zapychaja membrany. Srodki chronia jedynie przed zapychaniem tych membran. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sampe 0 Napisano 26 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2011 dzieki! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi