Pekin 0 Napisano 21 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2011 Witam potrzebuje nowy kask na deske okolo 270zl Moja propozycja to: http://supersklep.pl/c12-ochraniacze-kaski/i92582-kask-ochronny-r.e.d.-wi-11-avid-white-matte ??? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomash 0 Napisano 21 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2011 Jeżeli chodzi o kask to lepiej żebyś poszedł do jakiegoś sklepu i przymierzył ;] A co do tego R.E.D. to kolega ma i chwali ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pekin 0 Napisano 21 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2011 nie martw sie juz przymierzalem tylko ze w sklepie cena jest dosc wysoko w stosunku do eShopu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomash 0 Napisano 21 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2011 No to jak tak to myślę że możesz brać tego R.E.D.'a Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnderseN 0 Napisano 22 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2011 Sam posiadam podobnego R.E.D-a i jestem zadowolony. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 22 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2011 jak przymierzales i byl ok to smialo bierz R.E.D'a Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kreda013 0 Napisano 30 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2011 co sadzicie o tym kasku ? czy warto go kupic?http://www.snowboard-online.pl/kask-red-hi-fi-ii-shaun-whiteblack/ z gory dziekuje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 30 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2011 popraw link a red robi dobre kaski Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kreda013 0 Napisano 30 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2011 http://www.snowboard-online.pl/kask-red-hi-fi-ii-shaun-whiteblack/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 31 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2011 RED = BURTON = placisz część za logo Zainteresuj się kaskami Giro np. p.s. Popraw link znaczy zedytuj post a nie pisz nowy ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 31 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2011 RED = BURTON = placisz część za logo nie zgadzam sie, cenowo R.E.D wcale nie jest taki drogi. Model Trace masz za 249 PLN tyle co porównywalny Giro Encore 2 z tym że nie każdemu R.E.D będzie dobrze leżał na głowie i nie każdemu Giro. A swoją drogą to jakościowo chyba RED jest bardziej dobrapcowany niż Giro, a jeszcze lepiej niż Giro i Red dopracowane sa kaski Smith. Ja mam RED i jestem bardzo zadowolony, dobrze leży na głowie i o to chodzi Kreda013 jak dobrze leży na głowie to nie ma sie nad czym zastanawiać. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 31 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2011 przymierzaj, przymierzaj, bo kazdy ma inny ksztalt glowy mi niektore salomony, berny i rossignole nie leza na glowie, a dobralem sobie mega lekkiego heada Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi