Pozor 0 Napisano 20 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2007 Witam chcial bym zapytac czy ooplacalo by sie kupic snowboard rossignol cricuit za 520zł ? i czy to dobry sprzęt dla początkującego ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lenfro 0 Napisano 20 Luty 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2007 Moim zdaniem dobry sprzęt dla początkującego(oczywiscie jezeli jestes początkujący;p)bo jezeli dopiero zaczynasz nie wykorzystasz wszystkich atutów które niesie za sobą lepsza deska;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 20 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2007 @UP Czym różni się zaczynający od początkującego? Nie wiedziałem, że jest jakaś znacząca i ważna różnica między zaczynać i rozpoczynać... Ech... kurwa... i po co ja spałem na tych lekcjach? -.- @Topic... Jeśli jeszcze w ogóle jeździć ni umisz, to ja bym Ci proponował najpierw spróbować się na wypożyczonej desce, a dopiero potem rozważać jakiekolwiek kupno. Jednak jeśli jakoś sobie radzisz i jesteś przekonany do snowboardu, to taka deska (liczę, że z wiązaniami) była by w s umie całkiem fajna. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lenfro 0 Napisano 20 Luty 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2007 miałem na myśli to samo pisząc rozpoczynac i zaczynac :neutral: [ Dodano: Wto Lut 20, 2007 1:34 pm ] Tez myśle jeżeli jeszcze nie jezdziles powinnienles pierw sobie deske pozyczyc [ Dodano: Wto Lut 20, 2007 1:37 pm ] Jed ja ten dobry sprzęt dla początkującego nazwałem ten który che kupic zamiast rossignol cricuit;] stylistycznie źle napisałem. :grin: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 20 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2007 Wciąż nie rozumiem... Moim zdaniem dobry sprzęt dla początkującego(oczywiscie jezeli jestes początkujący;p)bo jezeli dopiero zaczynasz nie wykorzystasz wszystkich atutów które niesie za sobą lepsza deska;] Wnioskuję z tego tak: Ta decha jest dobra dla początkujących, ale jeśli dopiero zaczynasz, to lepiej załatw coś innego... Możliwe, że źle interpretuję i Ty po prostu nieodpowiednio ująłeś to, co miałeś na myśli. Jeśli tak rzeczywiście jest, to wybacz. @Edit: Hehe... Tak przypuszczałem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pozor 0 Napisano 20 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2007 czyli dobra czy nie jestem dość początkujacy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 20 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2007 To Ty masz wiedzieć jaki poziom prezentujesz, tym bardziej, że nigdy nie widzieliśmy jak jeździsz. Poza tym nie rozumiem stwierdzeń "dość początkujący", "średnio początkujący", albo "słabo początkujący"! Jak można nie być DOŚĆ początkującym?! Skoro zaczynasz, to jesteś początkujący i tyle... ;P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pozor 0 Napisano 20 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2007 to dobra czy nie dla początkującego ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 20 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2007 Raczej taa... :] Ale jeśli jeszcze zjeżdżać ze stoku i wjeżdżać wyciągiem ni umisz, to wypożycz dechę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 20 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2007 Rossignole są przyjazne i uznawane za fajne deski , wybaczające błędy , solidne deski. Myśle że deska jak najbardziej ok. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pozor 0 Napisano 21 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2007 aha no to fajnie wiec chyba bedzie moja :roll: a jakies buciki może do niej ?? w okoliahc 200 zł ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lenfro 0 Napisano 22 Luty 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2007 Mysle ze za 200 to tylko blax'y kupisz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pozor 0 Napisano 22 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2007 sry chodzilo mi o wiązania Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lenfro 0 Napisano 22 Luty 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2007 wiazania to niewiem :sad: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi