Tomash 0 Napisano 17 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2011 Witam! Mam taki pomysł/propozycję aby zorganizować turniej/zawody we Freestylu. Na początku ustali się datę zapisów, a następnie z osób zapisanych wylosuje się pary. Pary te będą miały określony czas aby nagrać dajmy na to 2-3 minutowy filmik ze swoimi umiejętnościami (np. autentyczność filmików można potwierdzić danym zdaniem wypowiedzianym do kamery) kiedy już dwie osoby nakręcą filmiki to jurry dajmy na to 3 osobowe oceni ich zmagania i przepuści lepszego do następnej rundy. Tak aż to wielkiego finału. Myślę że organizatorzy wymyślili by coś z nagrodami. To jest tylko moja propozycja do ocenienia, przemyślenia, zmian ... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pasieq 0 Napisano 11 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2011 dla mnie bomba Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Extrabot 0 Napisano 11 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2011 Pomysł fajny, ale nie wiem czy znajdzie się na to tyle osób, aby miało to sens, bo w 2-3 pary nie ma sensu się bawić. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 12 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2011 tylko gdzie się tu bawić jak śniegu niema:( Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 13 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2011 no włąsnie, pomysł wydaje sie ciekawy z tym że tak jak już przedmówcy powiedzieli . Jedna kwestia to kiepska zima, druga sprawa to musiało by to byc dobrze nagłośnione aby była jakaś rywalizacja. Pomysł fajny do przemyslenia i dopracowania, ale czy obecna zima pozwoli go zrealizować w tym sezonie ? chyba ciezko by z tym bedzie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 14 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2011 w tym sezonie raczej nie realne, poniewaz wiekszosc juz ma ferie za soba, pozostala czesc jest w trakcie, studenci swiezo po sesjach, wiec moze oni cos wymysla ;D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emejziNG~ 0 Napisano 13 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2012 jak dobrze pomodlisz sie do Boga, albo przekrec do niego i daj info zeby troche sniegu zrzucil, to by bylo mozna cos pomyslec na temat tych ,,mini zawodow" . Pomysł ekstra, gorzej ze zrealizowaniem tej myśli :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan 0 Napisano 26 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2012 a moze by tak dobrac sie w pary z kumplami z forum na przyszly sezon bo w tym to juz lipa i przez caly nastepny sezon nagrywac swoje triki i na koniec cos zmontowac i wyslac do jurry i wtedy beda nagrody za najlepszy film czy najlepszy trik takie cos dla amatorow Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 26 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2012 hmm pomysł ciekawy tylko tutaj szanse są nierówne... niektórzy mają skill nabyty już z latami jazdy na parkach a inni nie za dużo potrafią:/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan 0 Napisano 27 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2012 Ale tu chodzi zeby pokazac swoje umiejetnosci i wgl a nie sie zabijac tak poprostu zeby bylo ciekawie kazdy by montowal jakis filmik przez caly sezon a pozniej go wstawia i jurry go ocenie i przyznaje nagrody czy cos takiego Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi