Tomash 0 Napisano 17 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2011 LONG JOHN Model: TABULA RASA Opis: Czapki wykonane są z najwyższej jakości włoskiej przędzy (100%Akryl). Mięciutkie w dotyku, nie gryzą w czoło. Metka żakardowa z podwójnym logiem (na zewnątrz i w środku). Mistrzowski krój i szycie. Rozmiar uniwersalny (jeden rozmiar pasuje na wszystkich). Wykonane z elastycznej dzianiny. Wymiary (w stanie swobodnym- na leżąco): - wysokość: ok 26 cm - szerokość: ok 21 cm Opinia: Mam ją nie długo i to co jest przedstawione w opisie to 100% prawda a na dodatek jest ładna i ciepła. :wink: Kupiłem ją na allegro ale można ją również dostać na http://proboarder.pl/ Polecam! :wink: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kristoff16 0 Napisano 17 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2011 Również posiada czapkę tej firmy tylko inny model i mogę powiedzieć że jest wypasiona. Na stoku łatwo kogoś rozpoznać w takiej czapce Jeśli ktoś ma zamiar kupić to jest warta tej kasy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 18 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2011 Tak, jakościowo i wizualnie super prezentują sie te czapeczki, jak masz ziomalski styl to musisz ją mieć :wink: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KamcolNO 0 Napisano 28 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2011 Spoko czapeczka. Mam zamiar zakupić, ale niestety w naszym Proboard'zerze koszty są spore 67zł z szipem. Na allegro z szipem za 56zł Może jakaś promocja? EDIT Dowiedziałem się, iż znajomy zamawia prosto od LJ więc się dołączyłem. Jednak dla innych użytkowników moglibyście zrobić promocję Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 28 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2011 No ja wczoraj zgubiłem swoją ulubioną z ELM`a ;/ Masz może realfotkę w tej? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 28 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2011 a ja mam czape burka (tak wiem, jestem pro )., ale tylko ona mi sie podobala. Nie lubie tych "skarpet" ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KamcolNO 0 Napisano 28 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2011 Nie mam fotki, bo dopiero dzisiaj zamowilem. A znajac nasza poczte polską to dojdzie najwczesniej pod koniec nastepnego tygodnia. Zamowilem model z kolekcji 10/11 Skunks Biało-Czarną. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 30 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2011 cieszy mnie to bo już niedługo sam dostanę paczuszkę z podobną czapeczką LJ tylko że w kratę ) nie byłem pewny co do marki ale widzę że dobrze wybrałem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 31 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2011 Jednak dla innych użytkowników moglibyście zrobić promocję I u nas cena wynosi już 49 PLn nie było mnie w weekend i nie obniżyłem ceny wcześniej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KamcolNO 0 Napisano 31 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2011 Spoko, że cena zniżona nareszcie. A oto i moja czapeczka: -Czapka -Logo LJ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maksencjusz 0 Napisano 31 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2011 a jak rzeczona czapeczka spisuje się pod kaskiem? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 31 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2011 pod kaskiem jej nie uzywalem ale czapka jest raczej z cienkiego materiału wiec moze by sie udało ją upchnąć pod kaskiem - no ale trzeba brac poprawke na to że to jednak komin Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KamcolNO 0 Napisano 1 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2011 Raczej pod kaskiem niewygodnie, bo to komin. Chyba, że bierzesz wersję short. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 21 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2011 otrzymałem taką czapeczkę jakość super ) polecam zainteresowanym:D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maksencjusz 0 Napisano 20 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2011 Co do czapek w wersji komin i tego, jak się spisują w komplecie z kaskiem, to śpieszę z raportem. Mam takową czapkę, co prawda nie Long John, ale też komin i nie ma problemu z upchnięciem jej pod kask. Nic się nie podwija, ani nie gniecie. Wystarczy do mocniej naciągnąć czapkę na głowę i tyle. Jeśli się ją dobrze założy, to nie ześlizguje się na oczy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Murzynq 0 Napisano 11 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2011 Ma ktoś jeszcze dojście gdzie kupić te czapeczkę, bo wszędzie są na dzień dzisiejszy niedostępne. Jeśli ktoś wie gdzie można ją nabyć prosił bym o jakieś namiary. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 11 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2011 http://www.longjohn.pl/links.html poszukaj??? sklep online nie chce mi się odpalić nie wiem czemu 2 minuty szukania http://www.forty-four.pl/category/odziez-akcesoria-snow-czapki-meskie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Murzynq 0 Napisano 12 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2011 Tak ale gdy napisałem czy mają na stanie konkretny kolor nie dostałem żadnej odpowiedzi . Na wszystkie te strony zaglądałem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 12 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2011 chcieliśmy mieć też te czapki w tym sezonie bo już wyprzedaliśmy to co mieliśmy ale niestety kontakt z LongJohn się urwał więc nie wiem co tam u nich się dzieje... tych czapek już nie będziemy mieć ale niebawem będziemy mieć bardzo podobne czapeczki typu komin także wypatrujcie ich an proboarder.pl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Murzynq 0 Napisano 12 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2011 Udało mi się znaleźć jedną sztukę ale chyba się wstrzymam jeżeli będzie na Proboarder coś podobnego. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 27 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2011 wspomniane czapki sa już dostępne : http://proboarder.pl/c/16/czapki.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi