Ukulugembele 0 Napisano 19 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2007 Mam takie pytanko. Czy można kupić dobry zestaw (deska, buty, wiązania) za okolo 100zl, no może trocze więcej?? :grin: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gosiunia10 0 Napisano 19 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2007 za sto złotych to nawet butów nie kupisz... a co dopiero mowa o wiązaniach i desce... powiem Ci tak... w sumie jakby nie patrzeć buty są najmniejszym wydatkiem w porównaniu ze snowboardem+wiązania... no ale jeżeli chcesz iść jak najmniejszym kosztem to możesz na giełdach popatrzyć i przy dobrych układach zmieścisz sie w kwocie 400-500 zeta, ale buty i tak bedziesz musiał kupić nowe, dlatego ponieważ muszą być dobrze dostosowane do Twojej stopy, i muszą sie do niej dopasować... pozdro:D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ukulugembele 0 Napisano 19 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2007 Sry pomyłka za mało zer napisałem. Miało być 1000zl :grin: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gosiunia10 0 Napisano 19 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2007 no też mi sie tak zdawało.... bo już pomyślałam ze kpisz sobie... buahahahaaaaaaaaaaaaaa.... no ale oczywiście ze tak... za tysiąc złotych na upartego i w sumie, nowy sprzet czasami można dostać po promocyjnych cenach... ps. następnym razem jak sie tak pomylisz, to na górze twojej wypowiedzi po prawej stronie jest przycisk edytuj, przyciskasz go i zmieniasz swoją wypowiedź, tudzież ją poprawiasz:D:D:D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 19 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2007 za 1000 zł na pewno coś się skompletuje ale ciężko będzie o taki dobry i nowy sprzęt. Jeśli chodzi o używany to tutaj już łatwiej. Ale tak jak Gosiunia napisała butki raczej powinny być nowe. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ukulugembele 0 Napisano 19 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2007 Używałem już tego po prawej na górze więc wiem do czego służy :mrgreen: I ja nie mowie tylko o 1000, tak jak wyżej napisałem to może to być 1200 ale to już max Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
śledziu 0 Napisano 31 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2007 tu masz link cały zestaw buty decha i wiązania może nie super bajer ale kosztuje 999zł http://www.allegro.pl/item257844354_zestaw_snowboard_airtracks_master_4_czesci_topcena.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VfBElQgMUQ 0 Napisano 31 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2007 . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi