DanaWhite 0 Napisano 15 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2011 czesc wszystkim.Jestem tu nowy.takze moja przygode z deska zaczalem stosunkowo niedawno.w sumie bylem na jakis 4 kilkudniowych wypadach.generalnie radze sobie ale jestem poczatkujacym.moja motoryka i koordynacja jest chyba ok:)mam zamiar kupic sprzet i zastanawiam sie nad deska "sapient Element".doradzcie cos prosze czy to nie za duzo na poczatek???moze ktos wie jak wyglada sprawa z gwarancja bo wiem ze firma juz nie istnieje.jeszcze jedno,czy to bardzo zle jesli butywystaja poza deske??z gory dziekuje za pomoc.pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smuggler 0 Napisano 15 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2011 O tej desce jest multum tematów, poszukaj. Cena śmiesznie niska, biorąc pod uwagę jakość. Chyba w tym wypadku nie ma sensu zaprzątać sobie głowy gwarancją, aczkolwiek sprzedawca tak czy siak ma obowiązek Ci jej udzielić. Jak mocno buty wystają, to zależy głównie od ich rozmiaru, a również od kątów wiązań i oczywiście taliowania danej dechy, więc nikt nie wie jak mocno Ci faktycznie wystają, ale wystają zawsze. Jeśli masz nogi powyżej 45-46 to generalnie nie musisz się martwić. Pozdrawiam, Smuggler Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DanaWhite 0 Napisano 16 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2011 dzieki smugller:0wiem ze jest multum tematow na temat tej deski ale po prostu chcialem sie dowiedziec czy sapient bedzie ok dla mnie...a co do wystajacych butow to sapient jest chyba dosc mocno wciety a ja mam rozmiar 43 normalnego buta wiec powinno byc ok.a mozecie cos powiedziec na temat wiazan radical?? [ Dodano: 16 Styczeń 11, 01:15 ] aaa i czy ktos ewentualnie mogl by mi polecic wiazania i buty do tej deseczki(za w miare rozsadna cene) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 16 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2011 Jesli chodzi o deske to mozesz miec z nia problemy, biorac pod uwage fakt, ze w skali umiejetnosci podales 1. Poszukaj czegos innego z Sapientow, np Coast. Dostaniesz do w proboarder KLIK Co do wiazan, to polecam Drake King, cena nie wygórowana a wiązania bardzo fajne. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DanaWhite 0 Napisano 16 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2011 Element w ogole ciezko dostac...a jesli chodzi o sklae umiejetnosci to nie wiem jak moge okreslic swoja pozycje:/1 wpisalem tak po prostu.moze jest troszke lepiej.ale i tak tego nowszeho elementa nie znajde chyba w fajnej cenie.znalazlem z 2008 za 699.ale z nowszym jest juz trudniej:( Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blacky96 0 Napisano 16 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2011 I nie znajdziesz, bo firma przestała produkować Bierz Coasta z Kingami Wyjdzie w zestawie za 1000 zł Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DanaWhite 0 Napisano 16 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2011 znalazlem elementa z 2008:)wiec nie wiem co lepiej czy to czy coasta.jak myslicie co bedzie lepsze dla mnie?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blacky96 0 Napisano 16 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2011 Jaką długość potrzebujesz, bo można dostać elementa z 2009 158 i 162 Tylko trzeba zapytać w pyc sport na allegro Jak nie to coasta Dobra deska do nauki, a element jest najwyższym modelem sapienta Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DanaWhite 0 Napisano 16 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2011 raczej 158 bo mam 178 wzrostu i jakies 75 kg wagi ale w pyc juz chyba nie ma:/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 16 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2011 Moim zdaniem lepszy będzie dla Ciebie Coast ale rób co chcesz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DanaWhite 0 Napisano 16 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2011 mam mentlik w glowie,sam po prostu nie wiem:)))) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blacky96 0 Napisano 16 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2011 Jeżeli potem bardziej FS to bierz Sapient Evolution a jak FR to coast Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DanaWhite 0 Napisano 16 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2011 chyba i tak nie znajde odpowiedniego elementa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blacky96 0 Napisano 16 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2011 nie znajdziesz bo pytałem i nie mają bierz tak jak wcześniej napisałem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 16 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2011 Coast podstawowa, amowa deska Sapienta Evolution topowa deska do fs, sam mam Element topowa, ciezka do nauki, wymagajaca deska fr, ma ja ziomek mieszkajacy ulice dalej, bede ja testowal w kwietniu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DanaWhite 0 Napisano 16 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2011 kurcze sam nie wiem co mam kupic .....a wiecie cos na temat nidecker cult??/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomash 0 Napisano 16 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2011 nidecker to stara uznana marka kitu nie wypuszcza a o cult Ci dużo nie powiem bo nie miałem bliżej do czynienia ale myślę że można brać :wink: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 16 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2011 zaden szał z tym nideckerem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DanaWhite 0 Napisano 16 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2011 to co bys mi polecil matzel w podobnej kwocie?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 17 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2011 coast, evo, pnb2 albo element z sapientow. Taniej nic nowego i tak dobrego nie znajdziesz (szczegolnie pnb, evo i element) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DanaWhite 0 Napisano 17 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2011 no ale element nie bedzie za trudny dla mnie ??jak narazie to umie skrecac i normalnie jezdzic i nie jest to jakis oszolamiajacy poziom... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomash 0 Napisano 17 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2011 no ale element nie bedzie za trudny dla mnie ??jak narazie to umie skrecac i normalnie jezdzic i nie jest to jakis oszolamiajacy poziom... nie będzie trudny ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi