grzyber 0 Napisano 15 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2011 Witam, Jako, że to mój pierwszy post to należałoby się przedstawić... Od ładnych kilku lat jeżdżę na nartach ale chyba potrzebuję większych strzałów adrenaliny i w tym roku zacząłem uczyć się na desce... Ponieważ w wypożyczalni co chwila dostaję deski i buty z rożnymi flexami i w różnych rozmiarach to zastanawiam się na kupnem czegoś własnego. Na początek nie chciałbym oczywiście przesadzić z kwotą dlatego zdecydowałem się na sprzęt używany... Co sądzicie o desce Salomona, model Driver? Poniżej link do opisu (niestety jedynie auf Deutsch ): Salomon Driver Możecie mi cokolwiek więcej powiedzieć na temat tej deseczki? A druga sprawa: czy przy moim wzroście 180cm deska 165cm nie będzie za długa na początek? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomash 0 Napisano 15 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2011 Ile ważysz ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzyber 0 Napisano 15 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2011 76 kg - faktycznie to dość istotna informacja, sorry, za przeoczenie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 15 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2011 bedzie za dluga, szukaj 158-160 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blacky96 0 Napisano 15 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2011 Ile chcesz wydać ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzyber 0 Napisano 15 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2011 to właśnie jest problem bo nie orientuję się w cenach sprzętu... kumpel chce mi sprzedać tego Drivera za 250zł z wiązaniami, z tym, że wiązania szału podobno nie robią... Myślisz, że to dobra cena? Może polecisz coś w podobnej cenie i klasie? Wypowie się ktoś na temat tego konkretnego modelu? Dzięki za zainteresowanie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomash 0 Napisano 15 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2011 Jeżeli decha nie jest zjechana to myślę że się opłaca za tą cenę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 15 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2011 dokladnie, jak nie jest za bardzo porysowana, a przede wszystkim rdzen nie jest uszkodzony to smialo bierz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blacky96 0 Napisano 15 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2011 W tej cenie na Allegro to chyba tylko pięcioletnie deki z wypożyczlni kupisz Możesz przysłać photo tej deski to może ocenimy stan Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 15 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2011 za taka cene nic lepszego nie znajdziesz. Prawdziwa okazja Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi