MakaveliZiomek 0 Napisano 14 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2011 Witam ! Zamierzam kupic jakąś deskę dla początkującego, mam 180cm 70kg, 16lat i rozmiar buta 45/46. Buty do deski juz kupilem o rozmiarze 47 ale są jak 45,5/46 i wlasnie tu jest problem. Polecano mi deskę voelkl stroke, naprawde podoba mi się ta decha i slyszalem o niej duzo dobrego. Bylem w sklepie narciarkim stacjonarnym w mojej okolicy i tam dowiedzialem się, że pasowalo by mi kupic deskę Wide a stroke takich nie ma. Mam pytanie czy koniecznie muszę mieć tą deskę Wide i o jakiej slugosci ? Jeżeli tak to jaką polecacie ? Interesują mnie nowe deski same - do 650zl lub z wiazaniami do ok 850zl. Pozdrawiam [ Dodano: 14 Styczeń 11, 21:45 ] Znalazlem cos takiego, mam nadzieje na jakis rabacik. Co myslicie o takiej desce ? http://allegro.pl/nowy-sapient-coast-158cm-wide-mega-cena-i1400875855.html#gallery Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blacky96 0 Napisano 14 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2011 Deska do FR, a w profilu widzę freestyle dobra na hopki Może ta http://allegro.pl/deska-salomon-ace-rtl-wide-162-cm-allmountain-i1396231222.html Dobra deska dla początkujących, a później pewnie też da radę Możesz jeszcze kupić powerlinki, ale kosztują 250 zł Ogólnie to masz bardzo bardzo mały wybór w tym przedziale cenowym i rozmiarowym Na tę deskę już pewnie nie dostaniesz rabatu, bo ceny i tak są strasznie małe jak na takiej jakości deskę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 15 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2011 decha wide nie jest koniecznością w Twojej sytuacji, oczywiście mozesz taką kupić ale na normlanej desce ktora ma koło 254 w talii spokojnie pojezdzisz i to ostro bez zadnych problemów. Ja mam buta 45,5 i teoretycznie podchodziłby juz pod deche wideale nigdy takeij dechy nie miałem i nie kupie bo nie potrzebne mi dodatkowe gramy pod nogami jak na normlanej desce jezdzi mi sie bardzo dobrze, a jezdze na desakch od 151 do 157cm Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MakaveliZiomek 0 Napisano 15 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2011 No dzięki to bralbym voelka stroke 160cm. jeszcze raz mi napiszcie czy to bedzie dobry wobor zebym potem nie żałował. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 15 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2011 przymierz w sklepie i sie dowiesz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi