kristoff16 0 Napisano 14 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2011 Witam wszystkich Jaki kolor spodni pasuje do tej kurteczki http://www.sklep-presto.pl/product-pol-19612-Kurtka-snowboardowa-meska-Haze-8000-686.html Z góry dzięki za propozycje :razz: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 14 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2011 Najlepsze beda własnie błękitne, czy jasno niebieskie, zależy jak wyglada na żywo ta kurtka. Do tego błekitna czapka i jest zaje**scie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 14 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2011 zielone i biale ;D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnderseN 0 Napisano 14 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2011 Jasno zielone były by dobre , ale tez czarne , błekitne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 15 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2011 białe raczej nie , po pierwsze bedzie sie zlewal ze śniegiem a po drugie jeden wypad i gacie do prania fajnie pasują takie jak na zdjęciach, Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevermind 0 Napisano 15 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2011 Fioletowe Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kristoff16 0 Napisano 18 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2011 Mam jeden dylemat co do tej kurtki dzisiaj byłem w sklepie i mierzyłem mieli tylko M i mam pytanie mam 178 cm wzrostu ważę 76 kg i jak mierzyłem ten model http://www.sklep-presto.pl/product-pol-19612-Kurtka-snowboardowa-meska-Haze-8000-686.html to w sumie fajnie leżała tylko w pasie trochę za ciasno z tej tabeli co tam jest to to u dołu w L jest 2 cm więcej i myślę że by była ok ale co do długości rękawów nie będą za długie ? Mierzyłem też np kurtki DC i M fajnie też leży za to L masakra. I właśnie nie wiem czy kupować L 686 bo mi się bardzo podoba. Patrzyłem po różnych sklepach jak to z tabelami rozmiarów ale supersklep ma rozmiary ogólne dla wszystkich kurtek. A i jeszcze chciałbym dodać że normalnie mam letnia kurtkę house L i zimową diverse też L. Doradźcie coś mili Panowie i miłe Panie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 18 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2011 Niestety nie mam kurtki 686 i nie moge pomoc, najlepiej byloby przymierzyc rozmiar L i zoabczyc czy bedzie ok. Nie koniecznie ten sam model, wystarczy, ze bedzie to kurtka 686 bo watpie zeby poszczegolne modele kurtek sie roznily Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomash 0 Napisano 18 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2011 Każda firma ma inną rozmiarówkę... Tak jak tosiek mówi zmierz L 686 i wtedy będziesz wiedział :wink: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kristoff16 0 Napisano 18 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2011 Problem w tym że mieli same M'ki 686 i nie mam porównania :neutral: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomash 0 Napisano 18 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2011 A innego sklepu nie masz w okolicy? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kristoff16 0 Napisano 18 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2011 Jak bym miał to bym takich pytań nie zadawał hehe Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomash 0 Napisano 18 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2011 No to teraz już od CB zależy idź przymierz jeszcze raz, zobacz jak na tobie leży i podejmij decyzje :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 18 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2011 bierz Lke. Mam 686 Mke (168cm). Więc wydaje mi sie, ze Lka bedzie dla Ciebie dobra. Choc to jak lezy, nie zalezy tylko od wzrostu (szerokosc w barkach, klatce itp. itd.) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gula44 0 Napisano 26 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2011 ja mam kurtke 686 70 kg i 175 cm wzrostu;p kurtka zakupiona w supersklepie rozmiar S lezy jak ulał a mogłaby być nawet delikatnie mniejsza (tyle ze ja chudy jestem). Rozmiarowka w supersklepie jest bledna, pamietam ze szukałem chyba i znalazłem dobra na ich stronie producenta:) Jest tak jakby rozmiar w bok u nichXD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Murzynq 0 Napisano 29 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2011 Kupując spodnie czy kurtkę typowo snowboardową trzeba mieć na uwadze że rozmiary są mocno zawyżone. Sam się o tym przekonałem wszystkie ciuchy kupuje XL i XXL bo mam 193 cm wzrostu i są dobre. W tamtym roku zamówiłem sobie kurtkę firmy RIDE rozmiar XL gdy przymierzyłem miałem ją gdzieś do kolan a można było zamówić jeszcze rozmiar XXL ale to już było by naprawdę duże. Potem zamówiłem rozmiar L i wtedy kurtka była idealna, najlepiej jest samemu przymierzać bo tabele rozmiarów nie zawsze się sprawdzają. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi