AliG 0 Napisano 18 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2007 Siema. Mam pytanie bo posiadam deske firebird ( 5 sezonów ) i jezdzi mi sie dobrze na niej i zastanawia mnie jaka jest roznica miedzy deskami firebird a takimi lepszymi...prosze o odpowiedz.... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 18 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2007 Wytrzymałość, jakość, materiał... Często lepsze firmy produkują deski dla konkretnego stylu jazdy, a gorsze firmy jakieś uniwersalne śmiecie (np. deseczki z Tesco xD). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 18 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2007 tak jak Jed mówi. Różnica w jakosci! Widziałem jak wygląda używana deseczka z firebirda i róznica jest w trwałości materiałów. Śliz w firebirdach jest miernej jakości , szybko się niszczy , wyszczerbia... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AliG 0 Napisano 18 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2007 A jaka jest roznica w samej jezdzie ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lenfro 0 Napisano 18 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2007 tak jak Jed mówi. Różnica w jakosci! Widziałem jak wygląda używana deseczka z firebirda i róznica jest w trwałości materiałów. Śliz w firebirdach jest miernej jakości , szybko się niszczy , wyszczerbia... Skoro jest miernej jakości to znaczy ze wolniej jezdzisz (tak ja to odbieram w wypowiedzi bercika),szybko się niszczy wiadomo im bardziej zniszczony slizg tym gorzej się jezdzi :grin: ,wyszczerbia na wyszczerbionym to tez pewnie nie zafajnie sie śmiga;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dworlik 0 Napisano 18 Luty 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2007 ja kiedyś miałęm firebirda, powiem jedno: ZMIEŃ JĄ jak zmienisz deske na coś dobrego, albo nawet średniego (firebird jest delikatnie mówiąc kiepski) to zobaczysz jaka jest różnica Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AliG 0 Napisano 18 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2007 a co byscie polecili do 800 zl ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 18 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2007 do 800 zł za samą deske ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AliG 0 Napisano 19 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2007 no tak lub ewentualnie z jakimis wiazaniami...Moje parametry : waga 75kg wzrost 175 cm styl FS/FR z przewaga FR ( 60 % ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dworlik 0 Napisano 20 Luty 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2007 szukaj okazji ja np. za 900 kupiłem nówke SC tt riot a widziałem też na allegro volkl squady chodzące po 7-8 stówek! warto też poszukać po sklepach jak zaczną sie wyprzedaż (po sezonie) lub na samym początku sezonu, np. w supersklepie w tym roku dodawali do deski wiązania do połowy ceny deski! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi