malamut87 0 Napisano 11 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2011 Zdecydowałem się kupić Sapient pnb2... tylko nie wiem gdzie takiego zakupu mozna dokonac ;/ znalazlem jeden sklep internetowy, ale jestem ciekaw czy są inne miejsca w których można taką deseczkę kupić. Wie ktoś coś na ten temat?? ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnderseN 0 Napisano 11 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2011 Napewno na allegro ,torturacen , chyba widziałem też w proboarder Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 11 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2011 kup w proboarder.pl moze dostaniesz jakis rabat od bercika Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blacky96 0 Napisano 11 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2011 A potrzebne ci do niej wiązania ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malamut87 0 Napisano 12 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2011 pewnie by sie przydały a co powiecie o sklepie forty-four.pl? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blacky96 0 Napisano 12 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2011 To kupisz tego sapienta za 1000 zł z Drake'ami KIng Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malamut87 0 Napisano 12 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2011 Znaczy masz do opchniecia? Coś czytałem, że wiazania king odpadaja do tego modelu... Prawda to?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blacky96 0 Napisano 12 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2011 Ja nie mam, ale na allegro po tyle sprzedaja, a co do wiązań to pasować beda, ale czy sa one jakos ukierunkowane to nie wiem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malamut87 0 Napisano 12 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2011 ets nie sprecyzowalem, chciałem kupić sapient pnb2 155 - a tego rozmiaru nie ma na allegro ;/ ale za to w pro boorder sa ) dzięki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MANEWR1 0 Napisano 14 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2011 Z tego co wiem, to Pyc Sport z Łodzi jest oficjalnym dystrybutorem Sapienta w Polsce. http://allegro.pl/show_user.php?uid=4920855 Z nimi się kontaktuj. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malamut87 0 Napisano 14 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2011 Dzieki wielkie chlopaki. W pyc sport juz nie mieli, ale kupilem przez forty four - oni sciagaja deski od pyc sport. [ Dodano: 15 Styczeń 11, 00:21 ] No i deska mi przyszla. Tylko kurna ma na slizgu na nsie tak jakby przetarcia (cos jakby ktos ja przeciagnał po ziemi)...glebokich rys nnie ma ale jest to w 2 miejscach w poprzek deski. co otym myslicie? to znaczaca wada? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 15 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2011 Z tego co wiem, to Pyc Sport z Łodzi jest oficjalnym dystrybutorem Sapienta w Polsce Nie są dystrybutorem Sapienta bo Sapient jako firma już nie istnieje, po prostu kupili od nich sporo dech ktore im zostały i sprzedaja W pyc sport juz nie mieli, ale kupilem przez forty four o Ty zdrajco , do konkurencji poszedłes a decha czekala na Ciebie w naszym sklepie , nie ładnie co do rys to ciezko sobie wyobrazić, musiałbyś fote zrobić, ale raczej nic powaznego, moze gdzies w transporcie sie porysowało Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smuggler 0 Napisano 15 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2011 Tylko kurna ma na slizgu na nsie tak jakby przetarcia (cos jakby ktos ja przeciagnał po ziemi)...glebokich rys nnie ma ale jest to w 2 miejscach w poprzek deski.co otym myslicie? to znaczaca wada? Po pierwszym zjeździe już pewnie nie będzie tego widać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malamut87 0 Napisano 15 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2011 mam nadzieję ;/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi