Tim 0 Napisano 10 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2011 Czytałem wiele poradników i tematów. Mój problem jest nieco inny. Przed sezonem chce się upewnić czy wszystko jest okej. Jeżdżę od dłuższego czasu i takie kąty mi odpowiadają lecz nie jestem pewien czy na pewno jest okej. Nie chcę wykluczać, że może być o wiele lepiej a ja trochę przesadziłem z ich ustawieniem. Przesyłam fotki: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blacky96 0 Napisano 10 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2011 Podaj te kąty, bo ze zdjęć to największy ekspert do końca ci nie powie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tim 0 Napisano 10 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2011 Na tylniej nodze strzałka wskazuje napis regular :/ pomiędzy 0 a 45. Wygląda mi jakby wskazywała kąt 10 stopni. Przednia noga wykazuje 19 stopni. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 11 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2011 nie widze w tym nic przesadzonego, jezdzi sie tak, jak komu wygodnie. Jesli ktos bedzie chcial miec 90/-90 to tak bedzie smigac Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 11 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2011 Dokładnie, nie ma tu nic nadzwyczajnego ani przesadzonego. Śmiało smigaj jak Ci tak wygodnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pekin 0 Napisano 11 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2011 Podepnę się do tematu 1. Dobry kąt dla początkującego ? 2. W dobrym miejscu przykręciłem śruby ? 3. Czy wszystko jest OK ? Prawa noga : 15 Lewa noga : 30 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 11 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2011 nie widze w tym nic przesadzonego, jezdzi sie tak, jak komu wygodnie. Jesli ktos bedzie chcial miec 90/-90 to tak bedzie smigac Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pekin 0 Napisano 12 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2011 dzięki za odp. a powiedz mi czy w dobrym miejscu przykręciłem śruby ?. Nie chce żeby coś pękło itd Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 12 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2011 a co ma peknac? co prawda ja bym poprzykrecal po zewnetrznych a nie wewnetrznych insertach, ale nie ma to wiekszego znaczniea. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi