Tomash 0 Napisano 9 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2011 Witam! Chcę kupić czapkę do 50-60 zl i żeby była ciepłą i ładna Co powiecie o tej -- http://allegro.pl/komin-long-john-nowa-kolekcja-model-tabula-rasa-i1402303722.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blacky96 0 Napisano 9 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2011 chcesz w niej jeździć na desce ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trombel 0 Napisano 9 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2011 wydaje mi się, że pytanie o czapkę trochę nie na miejscu. Czapka ma się podobać przede wszystkim Tobie a ciepłotę najlepiej sprawdzić podczas bezpośredniego przymierzenia :wink: za niedługo pewnie niektórzy będą pytać czy mogą pod spodnie takie a takie bokserki nosić :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomash 0 Napisano 9 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2011 chcesz w niej jeździć na desce ? Tak wydaje mi się, że pytanie o czapkę trochę nie na miejscu. Czapka ma się podobać przede wszystkim Tobie a ciepłotę najlepiej sprawdzić podczas bezpośredniego przymierzenia :wink: za niedługo pewnie niektórzy będą pytać czy mogą pod spodnie takie a takie bokserki nosić :mrgreen: Hmmm myślę że bokserki to byłaby już przesada Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goornik 0 Napisano 9 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2011 Niestety kupowanie czapki przez internet to zły pomysł jak tak jak z butami. Idź do jakiegoś centrum handlowego i poszukaj Ja osobiście wpadłem któregoś dnia do intersportu w celu zakupu czegoś a po drodze wpadłem do croppa i znalazłem świetną, ciepłą czapeczkę za 20 zł Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomash 0 Napisano 9 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2011 Niestety kupowanie czapki przez internet to zły pomysł jak tak jak z butami. Idź do jakiegoś centrum handlowego i poszukaj Ja osobiście wpadłem któregoś dnia do intersportu w celu zakupu czegoś a po drodze wpadłem do croppa i znalazłem świetną, ciepłą czapeczkę za 20 zł No właśnie chyba się wybiorę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 9 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2011 Przymierz kilka i kup ta, która będzie Ci się najbardziej podobała i będzie w miarę ciepła Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 10 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2011 a odnośnie tej którą zaproponowałeś to zajebista mi sie bardzo podoba:) stylowa:) do tego jebitne gogle i jesteś gość Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomash 0 Napisano 10 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2011 a odnośnie tej którą zaproponowałeś to zajebista mi sie bardzo podoba:) stylowa:) do tego jebitne gogle i jesteś gość Mam niebieską kurtałke i zastanawia się nad zieloną/żóltą czapką + właśnie gogle jakieś jebitne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blair 0 Napisano 12 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2011 Ta zaproponowana czapka naprawdę fajna Do tego google i jazda! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi