bartoszkar 0 Napisano 7 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2011 jaki flex w SAPIENT COAST? bo nigdzie nie mogę znaleźć tej danej o tej desce a chciałbym to wiedzieć przed zakupem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blacky96 0 Napisano 7 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2011 Tip - 6 Mid - 7 Tail - 8 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartoszkar 0 Napisano 7 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2011 aha dzięki, a dużo lepszy jest pnb2? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 7 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2011 zdecydowanie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartoszkar 0 Napisano 7 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2011 ale nauka na pnb2 może być ciężka? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 7 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2011 moze byc ciezka, ale jak najbardziej mozliwa. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartoszkar 0 Napisano 7 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2011 a poskacze coś na niej na skoczniach? bo ona jest pod fr Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 7 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2011 na kazdej da sie skakac, ale ta deska nie nadaje sie na raile/boxy oraz do krecenia 180 itp gdzie laduje sie switchem (tylem). Ale do dalekich skokow bedzie ok. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartoszkar 0 Napisano 7 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2011 raile i boxy mi się nie podobają :] ale fajnie się ogląda jak ludzie skaczą właśnie na skoczniach i wykonują różne ewolucje i do tego chciałbym dążyć. więc pchać się w pnb2 czy coast? bo z reszty sapientów nie ma już odpowiednich wide a ja takową potrzebuje :/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 7 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2011 jest evo wide. Ale jesli nie Twoja dlugosc, to mozesz sie pchac w pnb2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartoszkar 0 Napisano 7 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2011 wiem że jest ale ma max chyba 257mm w tali i musial bym chyba stosować powerlinka a to dodatkowy koszt i różnie to z tym bywa... tak więc pnb2? :] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 8 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2011 chyba nie masz innego wyjscia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartoszkar 0 Napisano 8 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2011 ten pnb2 ma niby tyko minimalnie cofnięte inserty do tyłu, to tak źle wpływa na skakanie? czy bardziej różny flex? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 8 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2011 raz, ze te inserty sa cofniete i przod rowniez rozni sie minimalnie rozmiarem z tylem. No i to "flexowanie" Jak kiedys sprobujesz pojezdzic deska w druga strone, to odczujesz roznice, moze nie wielka, ale odczuwalna. Podczas lotu nie ma czasu by "przestawic sie" na tą roznice, przez co ladowanie jest utrudnione. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartoszkar 0 Napisano 9 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2011 a bo jak ja mam 187 cm wzrostu to deska 158 nie będzie za krótka? :/ 158 ponieważ nie ma większych wide już Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goornik 0 Napisano 9 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2011 Może być za krótka. 158 to bardziej pod FS dla ciebie. AM to około 162 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 9 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2011 patrzac po elemencie, to i pewnie pnb2 jest slabo taliowana (taka pol wide). Jaka masz stope? I wiesz moze, na jakich katach jezdzisz? 164 powinna byc dobra. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartoszkar 0 Napisano 9 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2011 no mam stopę 30,5 cm, a kąty chyba były +15/-9 to był jakiś sprzęt z wypożyczalni... a co do tali pnb2 wide 158 to ma jak dobrze pamiętam 264mm Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi