Mgrajcar 0 Napisano 6 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2011 Na wstępie grzecznościowe cześć :!: :mrgreen: Bardzo prosił bym was o poradę. Mianowicie zakupiłem kurtkę Burtona - oto ona i mam teraz problem z doborem spodni, chyba się troszkę podpaliłem bo nic nie przychodzi mi do głowy by to jakoś ciekawie kolorystycznie dobrać, może ktoś ma jakiś pomysł jakie spodnie by pasowały do tej kurtki? Mile widziane linki :grin: Dzięki za pomysły :wink: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 6 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2011 czarne, zielone, czerwone, biale Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mgrajcar 0 Napisano 6 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2011 czarne mam obecnie i średnio mi się podoba, ponuro troche :neutral: jakiś ożywiający kolor by się przydał... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zel 0 Napisano 7 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2011 Jakbys znalazl jakies wisniowe, w sensie w tym czerwonawym kolorze to byloby dobrze, takie fullczerwone by jednak chyba nie pasowaly wiec musisz poszperac. Kurtka ma pas sniegowy na zamek? Warto na to zwrocic uwage, bo ja mam np kurtke bonfire z pasem na guziki i spodnie burtona z pasem na zamek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 7 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2011 Białe byłyby kozackie ale wiadomo, nie praktyczne i szybko się wybrudza... Nie wiem czy masz jakis limit cenowy ale moze TAKIE Ci się spodobaja Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zel 0 Napisano 7 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2011 Nieee, jak kurtka w kratke to spodnie plain! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnderseN 0 Napisano 7 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2011 Myśle , ze ktoreś z tych ; http://supersklep.pl/c5-spodnie-snowboardowe/i93767-spodnie-snowboardowe-burton-wi-11-ak-2l-cyclic-lucia http://supersklep.pl/c5-spodnie-snowboardowe/i92574-spodnie-snowboardowe-volcom-wi-11-roadhouse-sbb Albo mozesz poszukać spodni z tej samej kolekcji co kurtka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 7 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2011 Te spodnie, ltore podales sa damskie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 7 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2011 troche ciasniej w...kroku cala roznica ;P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnderseN 0 Napisano 7 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2011 Sorry , juz poprawiłem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi