f1zZ 0 Napisano 6 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2011 Witam, Mam deskę Santa Cruza, kupiłem od kumpla kilka sezonów wstecz. Problem w tym, że niestety nie jestem w stanie dojść do modelu tej deski. Podaje linka do zdjęć tej dechy. Jesli ktos ma jakis pomysl, co to moze byc, prosze o o info. Produkcja deski to prawdopodobnie 2001-2003. http://www.galerieallegro.pl/zdjecia/santa-cruz--burton/279349/1/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goornik 0 Napisano 7 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2011 Może to być deska Santa Cruz X type ale czy na 100% to ci nie powiem bo nie mogę znaleźć takiego malowania Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 7 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2011 Ja tez szukałem chyba z 10 min i takiej samej nie znalazłem, jedyne co przychodzi mi do głowy to własnie x-type Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 7 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2011 niestety takie deski sa warte grosze, wiec lepiej je sobie zostawic na czarna godzine. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goornik 0 Napisano 7 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2011 No dokładnie, ta deska ma już słabszą technologię od obecnych foteli obrotowych więc za więcej jak 20zł to nie zejdzie ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
f1zZ 0 Napisano 8 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2011 Dzieki za pomoc Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi