blacky96 0 Napisano 6 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2011 Czu ktoś słyszał o tej firmie, a może o tym modelu, bo z opisu do chyba kawałej wmiarę dobrej dechy w dobraj cenie ? http://allegro.pl/nowy-buzrun-sonic-153cm-raven-s200-mega-cena-i1397598107.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goornik 0 Napisano 6 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2011 Noname. Nie radzę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 6 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2011 buzrun ogolnie jest slaba firma. Co do dechy, nie wiem ile w jej opisie jest prawdy. Ale pewnie niezgodnosci sie w niej pojawiaja, np. po co w desce FS az taki slizg ;o? slaby promien skretu, ale to wazne nie jest. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blacky96 0 Napisano 6 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2011 Ja już kupiłem deskę tylko z ciekawości pytam, bo nie wiedziałem co to za firma Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 6 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2011 Nie slyszalem, nie polecam. Swoja droga po co pytasz o ten blat jak juz kupiles? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi