zaja 0 Napisano 5 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2011 witam chce kupic siostrze deske , do wyboru mam jedna z 2 w temacie , siostra jezdzi 2 sezon , przeznaczenie deski tylko i wylacznie przygotowane stoki , umiejetnosci poczatkujacy , dziekuje za rady Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 5 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2011 Z tych dwóch zdecydowanie Sapient, Ravenowi jeszcze do niego daleko Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goornik 0 Napisano 5 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2011 Tak jak tosiek wspomniał. Sapient najlepszy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafcio 0 Napisano 5 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2011 Jestem średnio obcykany ale powiedzcie mi co tak wszyscy w na tym forum wrzucają na Ravena, co z nim jest nie tak? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goornik 0 Napisano 5 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2011 Nie jest z nim nic nie tak tylko po prostu sapient jest obecnie dużo lepszy od wszystkich desek w porównaniu jakość do ceny. No bo powiedz mi ile widziałeś w życiu przecen desek z 3 tysięcy na 900zł i to desek high-endowych? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafcio 0 Napisano 5 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2011 Takich przecen to nie widziałem, tu masz racje na pewno :mrgreen: A co sądzisz o takim połączeniu: mam deske screw scull a buty i wiązania raven? http://snowsport.pl/index.php?mod=detail&id=1006 http://snowsport.pl/index.php?mod=detail&id=4225 - wiązania podobne do tych tylko model s250 http://snowsport.pl/index.php?mod=detail&id=2967 z tym że to był razem jeden zestaw ale strona aukcji nallegro już dawno wygasła Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goornik 0 Napisano 6 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2011 Na swoją pierwszą deskę kiedyś myślałem nad screw boards ale stwierdziłem że za tą cenę można złapać dużo lepsze deski. Twój zestaw kosztował 820zł bez butów a za 900zł można mieć deskę voelkl stroke i wiązania straptec. Ogólnie na pierwszą deskę to wszystko jest dobre co jeździ bo dopiero od drugiej deski zaczyna się czuć różnicę i radość z jazdy, a i jako początkujący nie wykorzysta się jakiejś uber-pro deski ;p W skrócie twój zestaw ujdzie w tłoku ale jak by nie było jest to najniższa półka cenowa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 6 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2011 Czym sie rozni Raven od np Sapienta? Raven to poprostu deska, a Sapient i inne firmy to naszpikowane technologia, odpowiednimi profilami, wzmacnianymi krawedziami itp. samo jezdzace deski Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafcio 0 Napisano 6 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2011 Goornik i tu sie mylisz, mój zestaw kosztował 800 zł z butami :razz: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goornik 0 Napisano 6 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2011 No cóż to się ciesz że kupiłeś tak tanio Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 6 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2011 niepotrzebna dyskusja, kolezanka chciala sie tylko dowiedziec, ktora deska bedzie lepsza Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi