rampage 0 Napisano 2 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2011 Autograf snowboard-zisty może ktoś kojarzy kogo. Mam ten autograf już lata pochodzi z Austrii/Niemcy ale poza tym nic więcej na jego temat nie wiem, może ktoś wie kogo jest ten podpis, zawsze mnie to ciekawiło ale nie byłem wstanie tego namierzyć jeśli ktoś coś kojarzy proszę zaspokójcie moją ciekawość. Pozdrawiam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flaju 0 Napisano 2 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2011 a nie Uli Hölzl? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rampage 0 Napisano 3 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2011 a to jest ktoś znany ?? :roll: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goornik 0 Napisano 3 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2011 Cytat ze stronki: Uli Hölzl is a former European Champion (Halfpipe) and Olympic participant (Nagano 1998) in snowboarding Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flaju 0 Napisano 3 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2011 http://pl.wikipedia.org/wiki/Ulrike_H%C3%B6lzl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi