Eryk93 0 Napisano 29 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2010 A wiec mam normalne bawełniane geterki i spodnie ocieplanie, nieprzemakalne. Koszulke, bluze i kurtke snowboardowa. Oplaca sie kupowac cos takiego? http://allegro.pl/bielizna-termoaktywna-komplet-unisex-brubeck-m-i1379412999.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 29 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2010 Bielizna termoaktywna to super sprawa, nie pocisz się, odprowadza ciepło (nadmierne), po prostu pełen komfort wybrałeś bardzo dobra firmę (mam ich kalesony), wiec na pewno będziesz zadowolony i zapomniałem dodać, ze będzie Ci cieplutko Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 29 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2010 w zimnie dogrzewa, a jak jest za goraco to odprowadza nadmiar ciepla. Bielizne maja mega w sklepie ich bielizna schodzi jak buleczki i slyszalem jedynie pozytywne opinie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goornik 0 Napisano 29 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2010 Dokładnie, warto zainwestować troszkę kasy w termo koszulkę i może spodenki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kreda013 0 Napisano 11 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2011 witam. kupilem kurtke burton-mb traction jk 10/10 k wszystko super tylko po zakupie zobaczylem ze kurtka wogole nie ocieplana:( i teraz rozmyslam jak mam sie ubrac na snow by nie zmarznac przy -15 myslalem nad bielizna termoaktywna UNDER ARMOUR Long Sleeve mock i na to jakis polar:) czy to starczy przy takim mrozie??? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 12 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2011 Taka własnie ma być cienka kurtka nie krepujaca ruchów, z membrana. Sam mam kurtkę Burka i jak jadę na stok to ubieram najpierw bieliznę termoaktywna, na to polar albo bluza i kurtka - testowane przy -16 i było mi ciepło Polecam bieliznę Brubeck'a lub Craft'a, jak nie chcesz wydać zbyt dużo to ewentualnie Stoor Edit.Literowka. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 12 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2011 Również polecam Bieliznę Brubecka. Używam drugi sezon i jestem bardzo zadowolony. Bardzo dobra jakość. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 12 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2011 ja mam termoaktywną bieliznę i hi-teca i loopa czyli firmy nie za bardzo chyba znane z tego ale sprawują się super ciepło sucho a jak zimno na dworze tak że się nie da wytrzymać to można założyć nawet na co dzień jako longsleeve i kalesony :grin: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m4snow 0 Napisano 12 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2011 kalesony w gwarze WP - to zdaje się dziwkostrachy Mam wsio brubecka daje radę. To tego kurta spodnie dobre rekawice i mozna na szczupaka w zaspę.. no chyba że ktoś zastawi wnyki na złego wilka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LADYJUSTYNA 0 Napisano 30 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2022 Ja mam zawsze zestaw, który odprowadza wilgoć i pozwala skórze oddychać Lepiej zainwestować w odzież, która daje radę podczas aktywności fizycznej. Gorąco polecam zielony top z długim rękawem. Ubieram pod dobrą bluzę i świetnie radzi sobie w terenie Modnie i wygodnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi