Revo16 0 Napisano 26 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2010 Witam! Słyszałem dobre i złe opinie na temat desek firmy Head. Jedni mówią że dobre a inni że marketowe badziewia. Kupiłem zestaw, gdzie jest deska Head. http://allegro.pl/deska-head-crown-153-wiazania-drake-buty-northwave-i1373451066.html#gallery Oto ona. Czekam na jej przyjście. Jak sądzicie opłacało się? Jeździ ktoś z was na Headzie? Jak wrażenia? Pozdrawiam i z góry dzięki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 26 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2010 Za taka cene, to kawal dobrej dechy. Moim zdaniem zrobiles dobry zakup. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goornik 0 Napisano 26 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2010 chyba już o tym zestawie gdzieś był temat ale mogę się mylić. Deseczka dobra jak za ta cenę. Edit: Już wiem gdzie widziałem ten temat i to Ty go założyłeś. Po co zakładałeś drugi temat i tym samym zestawie? o.0 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Revo16 0 Napisano 26 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2010 Ten temat nie ma być o zestawie;] Chodzi mi o ogólnie deski Heada, a zestaw podałem dla przykładu:) Kto śmiga na Headach i jak wrażenia. Po to założyłem temat:) A więc kto śmiga na desce Heada zapraszam do opisania jak wrażenia z jazdy itp, czyli krótką recenzję Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StoProGratis 0 Napisano 28 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2010 A moze ktos cos powiedziec o desce Head Course model 2010 oraz wiazaniach head next fusion? Szukalem na google ale nie znalazlem zadnych opinii na forach snb. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi