Magda5678 0 Napisano 26 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2010 Cześć, mam pytanie: jeżdzę na desce trzeci rok, zamierzam kupic nową deske. Czy deska flow merc nada sie dla mnie, wiem że to jest męska ale mi to nie przeszkadza? Jeżdze glownie po przygotowanych stokach. Dzięki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blacky96 0 Napisano 26 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2010 Może podaj swoje wymiary i ile chcesz wydać . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goornik 0 Napisano 27 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2010 Może podaj swoje wymiary i ile chcesz wydać . Hehe Z tymi wymiarami to dowaliłeś Oczywiście koledze chodzi o wzrost (ew. wagę) i długość stopy Co do samej deski to będzie dobra jeśli już jeździsz 3 sezony. Rocker camber pomoże ci lepiej się do deski przyzwyczaić, deseczka bardziej do jazdy niż do skakania, więc powinna być dobra Jeśli chciała byś jakąś inna deskę to wal do matzela, bo on się bardziej orientuje w deskach dla kobiet Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Magda5678 0 Napisano 27 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2010 Mam 173 cm zwrostu, waże ok. 55kg [ Dodano: 27 Grudzień 10, 09:55 ] Ta deska kosztuje 1050zl, oplaca sie ja kupowac? Dzieki za pomoc Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 27 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2010 wydaje sie ok, choc w tym roku ma ten nowy camber, wiec do konca nikt Ci nie powie z testow te cambery zbieraja pozywtyne opinie mozesz smialo brac, nie zawiedziesz sie, chyba, ze mialas poprzednia deske w wysokiej polki to jest raczej deska rekreacyjna Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Magda5678 0 Napisano 27 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2010 Właśnie czegoś takiego szukam, poprzednia deske kupiłam na samym początku nauki, więc to była raczej podstawowa deska. Dzieki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi