burton4ever 0 Napisano 24 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2010 Witam wszystkich miłośników białego szaleństwa na SNB Mam jedno dosyć konkretne pytanie, wątki tego typu ostatnie są z 2008 roku. A mianowicie poszukiwalem adresów mailowych znanych firm SNB ;] Niestety znlazlem tylko 2 ;/ Jezeli ktos był by na tyle miły i pomógł szukać to bd happy ;] Pozdro! :twisted: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 24 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2010 Tak zapytam z ciekawości: po cholerę? Ja wiem że ciężko u nas cokolwiek kupić,ale żeby od razu mailem się kontaktować prosto z firmami? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
burton4ever 0 Napisano 24 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2010 Niektorzy po prostu piszą na maile i dostają free vlepy, to ja na swieta nie moge? ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StaSZek 0 Napisano 24 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2010 Heh, a może facet chce wysyłać im filmiki ze swoimi wyczynami na desce (szuka sponsora) Niektórzy skaterzy tak robią Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi