siuba 0 Napisano 23 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2010 Co możecie powiedzieć na temat firmy Union? Nie można powiedzieć, żeby była jakimś hegemonem rynku, ale zdarzało mi się słyszeć bardzo dobre opinie. Ciężko o nich wyszperać cokolwiek w necie, bo bardzo mało osób je ma. A jak wy odbieracie ich wiązania? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 23 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2010 jeździć nie jeździłem ale w ofercie mam jedne wiązania Uniona. Optycznie i technicznie wiązania są ładnie dopracowane, wagowo dosyć lekkie, wygodne strapy, pełna regulacja, solidne klamry. Jak trzymają podczas jazdy to tego już nie powiem ale wiązani solidne. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siuba 0 Napisano 26 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2010 Dzięki bercik, że chociaż ty wciąż gorliwie się udzielasz A czy wie ktoś coś więcej na ich temat? Czy jeżeli miałbym wybierać między Union DLX a Rome United, to co wziąć? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi