Grzala28 0 Napisano 20 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2010 Witam posiadam kurtke Fob DAN 10000/10000k niestety musze ja wyprac jak i w czym to najlepiej zrobic jak ja zabezpieczyc po praniu bo sa rozne srodki do plukania spraye itd co polecicie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 20 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2010 mycie reczne bez nadmiernego tarcia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzala28 0 Napisano 20 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2010 A pozniej jakies preparaty do impregnacji?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnderseN 0 Napisano 20 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2010 Sa preparaty do prania kurtek zimonych. Musisz poszukać w sklepach chemicznych :smile: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Albercik Napisano 20 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2010 Ogólnie to pranie tylko ręczne i w odpowiednich środkach do tego. Ewentualnie mogą być płatki mydlane takie jak do pieluszek i ciuszków niemowlaków. Impregnaty z tego co słyszałem i użytkowałem lepiej stosować do płukania niż spreye. I przede wszystkim czytać metke :wink: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzala28 0 Napisano 21 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2010 wiec zostaje mi pranie reczne pozniej jakis impregnat kurtka musi jeszcze ten sezon wytrzymac za rok bedzie do uzytku codziennego a na deche zapodam cos nowego mysle ze wiem juz wszyszystko wiec koniec tematu . Dzieki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kajka22 0 Napisano 26 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2020 Ja zniszczyłam kurtkę przez próby samodzielnego prania. Teraz takie ubrania oddaję do profesjonalnej pralni. Są pralnie jak ta https://www.pralnia-warszawianka.pl/ , które piorą chemicznie i wiedzą, jak zadbać o takie ubrania. Odbierają pranie z domu więc to ogromna wygoda. Wystarczy zadzwonić albo skontaktować się online. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kars 0 Napisano 25 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2021 Kilka dobrych marek ubran sportowych: -Strongpoint(kolekcja 24h to mistrzostwo) -boco wear -carpatree -fajnie tez sprawdzają mi się ubrania z h&m - Dill - ubrania niekoniecznie na silównie ale polecam wygodne bluzy na jesień, nic sie z nimi nie dzieje, nie rozciągają się oraz są wykonane z bardzo dobrej jakości materiału . https://preorder.pl/diil Zerknij sobie tutaj. W sklepie obecnie maja promocje na wiele modeli ubrań tej firmy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kasiachle 0 Napisano 30 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2021 do prania używam płynu do prania odzieży sportowej tylko bez żadnych do płukania itd i bardzo rzadko piorę. Po praniu spryskuje impregnatem do odzieży sportowej zawsze dzień przed jezdzeniem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
street11 0 Napisano 9 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2022 Osobiście swoją kurtkę piorę w 30 stopaniach z samym płynem do płukania. Przed wyruszeniem na stok, impregnuję moją kurtkę snowboardową tarrago nanoprotectorem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi