samobujca 0 Napisano 19 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2010 Siemka.Chcę kupic sobie kask, gogle i buty na początek. czy warto buty kupic jakies używane? mój butrzet jest niewielki bo tylko 250zł jeśli chodzi o kask i gogle to znalazłem taki fajny zestaw: http://allegro.pl/kask-narciarski-super-gogle-kominiarka-atest-l-i1363124078.html a buty to niewiem jakie, znajde jakies do 100 z hakiem?mój rozmiar to 44 dzięki za porady i pzdr Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzala28 0 Napisano 19 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2010 Co do butow nie bede sie wypowiadal bo sam szukam ale jesli chodzio kask to najlepeij jak zrobisz przymiarke bo musi podobnie jak buty dogrze pasowac nie uciskac itd bo gdy w momecie wywrotki cisniesz glowa o ziemie a bedzie cie gdzies upijal to tam odczujesz ogromny bol przynajmniej ja tak mialem.. co do gogli to szukaj raczej z zolta lub pomaranczowa szybka wtedy w nocy da rade smigac bo inaczej troche lipa z widocznosci.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
samobujca 0 Napisano 19 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2010 będe przymieżał jak bedzie taka opcja.A w nocy raczej jeszcze jeździł nie będe więc nie trzeba mi takich gogli z żółtą szybką.chodzi mi o skutecznośc tego kasku i gogli.Jeszcze buty bym jakies chciał kupic-może doradzicie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 19 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2010 a masz conajmniej 400zl na byle jakie, albo 600 na takie, ktore mozemy Ci polecic? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
samobujca 0 Napisano 19 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2010 nie bardzo.mam max 150zł na buty ;/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 19 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2010 to nie kupisz. Chyba ze jakies totalnie no-name niewiadomo skad, albo masz dojscia u producentow. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
samobujca 0 Napisano 19 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2010 a czy jak bym kupił jakies dobre dajmy na to za te 400 to mugł bym używac kilka sezonów? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 19 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2010 3-5. Tyle zyje srednio but snowboardowy. Im lepszy tym dluzej. Moj za 400zl pozyl 2-3 sezony. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 19 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2010 Albo znajomego, który sprzeda swoje stare buty za pól darmo... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
samobujca 0 Napisano 19 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2010 za te 400zł to ja mam moją deske(salomon)ja potrzebuje czegoś taniego na początek.może na następny sezon kupie coś lepszego.Czyli w tej ccenie nic nie polecicie?na forum nikt nie sprzedaje?pojade jutro do komisu i zobacze może akurat coś znajde. pzdr Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi