GooFy 0 Napisano 19 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2010 Witam. Jestem średnio zaawansowanym snowboardzistą. Jeżdżę od paru lat, ale dopiero od tego sezonu posiadam własną deskę. Mieszkam koło Warszawy, więc prócz wyjazdów deska stoi nieużywana. Wpadłem więc na pomysł, żeby zrobić u siebie na podwórku górkę, najazd i raila. Wcześniej nie zajmowałem się freestylem dlatego mam pewne obawy co do raila. Jako, że to moja pierwsza deska nie chciałbym jej szybko uszkodzić, ale chciałbym też dobrze się bawić na railu. Dlatego chciałbym was zapytać czy na metalowym railu moja nowa deska długo pociągnie ? A może jakiś inny rodzaj raila niż metalowy ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goornik 0 Napisano 19 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2010 zawsze zamiast raila możesz wstawić boxa ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GooFy 0 Napisano 19 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2010 to wiem ;P ale chcę się tylko dowiedzieć czy jazda na railu bardzo niszczy deskę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 19 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2010 boxy i raile to najwieksi zabojcy desek katuje slizg, czesto trzeba go uzupelniac wylamane, polamane itp. itd. krawedzie rozwarstwiona decha w skrajnych przypadkach polamana. Rail to najwiekszy zabojca zdecydowanie mniejszym jest box Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GooFy 0 Napisano 19 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2010 wielkie dzięki teraz będę bawił się w budowę boxa ;D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 19 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2010 dokładnie rail jest dużo bardziej niebezpieczny dla dechy i ridera niż box na pocżatek polecam Ci właśnie boxa:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GooFy 0 Napisano 21 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2010 kurcze... sporo roboty z tym boxem ;D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Świrek 2xD 0 Napisano 25 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2010 ale goofy ile potem będzie frajdy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi