voojo 0 Napisano 18 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2010 Jestem totalnym padawanem jeśli chodzi o snowboard i szukam jakiegoś sprzętu . Poszperałem trochę na allegro i wyczaiłem taka deska , ewentualnie z tymi wiązaniami co można dokupić na tej aukcji . http://allegro.pl/2-mnx-deska-head-fusion-57-black-okazja-i1357274079.html Nie chce za dużo wydać na sprzęt więc ten zestaw wydaje mi się interesujący . Pisze że jest to freestyle , stąd moje pytanie czy duża jest różnica miedzy tym a All mauntain ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 18 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2010 Jestem totalnym padawanem jeśli chodzi o snowboard i szukam jakiegoś sprzętu .Poszperałem trochę na allegro i wyczaiłem taka deska , ewentualnie z tymi wiązaniami co można dokupić na tej aukcji . http://allegro.pl/2-mnx-deska-head-fusion-57-black-okazja-i1357274079.html Blat nawet dobry ale czy dobrałeś dobrze do swoich parametrów? (waga/wzrost/rozmiar stopy) Nie chce za dużo wydać na sprzęt więc ten zestaw wydaje mi się interesujący . Pamiętej, że to początek wydatków Do tego zestawu musisz kupić jeszcze buty (~400zl). Pisze że jest to freestyle , stąd moje pytanie czy duża jest różnica miedzy tym a All mauntain ? Generalnie na start powinieneś wybrać konstrukcję AM. Różnią się one przede wszytkim twardością - podczas nauki i 1-2 sezonu dość trudno będzie ci jeździć po stoku na miękim, fs`owym blacie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 19 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2010 FSowe i AMowe deski sa polecane poczatkujacycm smialo mozesz brac ta deske o ile pasuje to Twojej wagi i rozmiaru stopy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
voojo 0 Napisano 19 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2010 Mam 185cm wzrostu i 74kg , but 44 także nie wiem czy sie zmieści na dej desce . Mam nadzieje ze nie trzeba będzie brać deski typu wide . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 19 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2010 158 byłaby lepsza, jak ustawisz wiązania pod odpowiednim katem to powinny się zmieścić Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goornik 0 Napisano 19 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2010 Wide są od 44 rozmiaru więc twój wybór ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzala28 0 Napisano 19 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2010 a ja polecam ROSSIGNOL CIRCUIT Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 19 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2010 45 w gore goornik na 45 przy odpowiednich katach mozna jeszcze na zwyklej smigac. Sa tez deski slabo taliowane jak np Salomon Burner, ktore sa same w sobie szerokie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnderseN 0 Napisano 21 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2010 Polecam deske Nitro T1 ! SUper deska , nie tylko dla początkujących Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi