Hexor 0 Napisano 17 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2010 Witam! Planuje kupić deskę na sezon lecz nie wiem jaką. Chodzi mi o to żeby była dobra i oczywiście tania . Mam 179cm wzrostu i 62kg wagi wiedz myślę że deska 156cm będzie dla mnie OK. Prosił bym o linki np. allegro, strony ze sklepami internetowymi. Z góry dzięki za wszystkie rady. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goornik 0 Napisano 17 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2010 Długość deski ok ale powiedz coś więcej (Ile masz kasy na to przeznaczone? W cenie jest sama deska czy też wiązania i / lub buty? Freeride / Freestyle / AM?) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 17 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2010 Head True Voelkl Stroke/Spade/Dash Salomon Pulse/Ace Rossignol Circuit Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hexor 0 Napisano 17 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2010 Długość deski ok ale powiedz coś więcej (Ile masz kasy na to przeznaczone? W cenie jest sama deska czy też wiązania i / lub buty? Freeride / Freestyle / AM?) Najlepiej deskę z wiązaniami. Buty później kupie. Chodzi mi a o deskę all-mountain. Na samą deskę z wiązaniami mam 0-500zł. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 17 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2010 No to niestety nic dobrego za taka kasę nie kupisz pozostaje tylko czajenie się na jakieś używki na Allegro, choć kupowanie deski w ciemno to nie jest dobry pomysł... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hexor 0 Napisano 17 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2010 Właśnie dopiero zaczynam jeżdżę 2 sezon i narazie tak stoję z gotówką dlatego zastanawiałem się nad jaką używką A co sądzicie o tej : http://allegro.pl/voelkl-volkl-stroke-156cm-straptec-m-jak-nowa-i1372148618.html ??? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goornik 0 Napisano 17 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2010 Jak za tą kasę to będzie dobra Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 18 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2010 Deska dobra, ale najlepiej byłoby ja ogladnac na żywo, no chyba, ze lubisz ryzyko albo będziesz mógł ja zwrócić jak coś będzie nie tak Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomotek 0 Napisano 23 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2010 Witam, radził bym pożyczyć kasę i kupić nową, z używkami trzeba uważać, sam się naciąłem kiedyś ale zwróciłem po przepychankach. Sprzęt jest często sprowadzany z austrii i francji po wypożyczalniach i naprawdę jest pożdzierany na maxa, i rozwarstwiający się. Polwcam salomon pulse ( nienarzekam jak za taką cenę) http://allegro.pl/salomon-pulse-156-i1350254059.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzala28 0 Napisano 24 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2010 Rossignol Circuit http://allegro.pl/snowboard-rossignol-circuit-wiazania-westige-i1366029773.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi