alien1987 0 Napisano 16 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2010 Spodobało mi się takie kręcenie na nosie albo teilu fajny efekcik i wsumie nie taki trudny ale czy gdybym podczas nauki skoczył na telia czy nosa albo mocno wygiął decha nie pęknie ?? mowa o voelkl dash - do freestyle i all mountain Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
o_O 1 Napisano 16 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2010 żadna nie powinna. W życiu nie widziałem, żeby deska złamała się na czymś innym niż rail. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alien1987 0 Napisano 16 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2010 Super dzięki za info Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 16 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2010 podczas nieudanego ladowania deska rowniez moze sie zlamac podczas butteringu nie ma takiej opcji, dechy w fabryce na testach sa wyginane w ksztalt litery U. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goornik 0 Napisano 16 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2010 podczas nieudanego ladowania deska rowniez moze sie zlamac Matzel coś o tym wie, więc uważajcie A na serio to na pipie tez może się złamać jak na railu (lądujesz środkiem deski na krawędzi i lipa). Ale od butteringu wątpię żeby takie coś miało miejsce bo tak jak Matzel pisze, deski w czasie testów są poddawane takim testom, że dajta spokój Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 16 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2010 Da się złamać Jeśli za mocno rozpędzisz się i nie uda ci się nosewhille to przy mietrzym podłożu deska wbije się w śnieg i lecisz ... ale to marginalne przypadki W sumie to sam zastanawiałem się nad bezpieczeństwem buttera dla deski ale jakoś nie było okazji napisać topicu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnderseN 0 Napisano 18 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2010 W takim przypadku deska była kupina w "tesco". Dechy takie jak Burton , Nitro itd są testowane ekstremalnie w fabrykach i nie powinny sie złamać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan 0 Napisano 26 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2012 a ja mam pytanie jaka twardosc deski potrzebna jest by wykonywac takie triki i podobne bo na mojej jest bardzo ciezko wogole ja wygiasc Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emejziNG~ 0 Napisano 2 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2012 im bardziej miekka , tym wiecej ewolucji mozna na niej wykonywać :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan 0 Napisano 3 Marzec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2012 no to jest oczywiste ale jaka skala twardosci tak na oko Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fitte 0 Napisano 22 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2013 Ja mam takie pytanko, do tego typu rzeczy lepsza decha all-mountain czy freestyle ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
van 2 Napisano 26 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2013 Freestyle najlepsze deski do butteringu robi Sigma Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi