jasiekk91 0 Napisano 13 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2010 Witam wszystkich! Jako osoba słabo znająca się na sprzęcie snowboardowym mam do Was ogromną prośbę ponieważ chce wymienić swoje stare wiązania. Sprzętu w sklepach i w sieci jest ogrom i nie za bardzo wiem co wybrać;/ Pieniądze które mogę przeznaczyć na wiązania to jakieś (400-550zł) oczywiście mogą być tańsze. Na desce jeżdze 3 dobre sezony ( 2 razy Polsce i ostanio we Francji) wiec swoje umiejętności oceniam na średnio-zaawansowane. na (8) Niedawno trafiłem na wiązania firmy RAVEN. dokładnie chodzi mi o model (S550 albo S500) lub FASTEC GT rozm. L z systemem Flow. Co o tym myślicie ?? Co polecili byście w tych granicach cenowych ? Pozdrawiam i czekam na szybką odpowiedź z góry dzięki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
r4taY 0 Napisano 13 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2010 no ten system fastec fajnie sie sprawuje, jest duzo szybszy od tradycyjnych pompek. zastanawia mnie jedno bo modele poszczegolnych producentow stosujacych ten system wygladaja bardzo podobnie, roznica sa loga i wyglad paskow przymajacych but. a jednak cena jest wyzsza lub nizsza. moze ktos mi to wyjasnic czy tu placi sie po prostu za znaczek firmy czy roznica w wykonaniu jest taka powazna. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goornik 0 Napisano 13 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2010 Zależy do czego potrzebujesz tych wiązań bo system flow do FS raczej marnie się ma. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jasiekk91 0 Napisano 13 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2010 Ja jednak wolał bym "stare" tradycyjne wiązania Co polecacie ? Najczęściej śmigam po stoku normalnie ale zdarza się wjechać na snow park Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 13 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2010 Po pierwsze to nie system flowa jest w sp. Sp ma swoj system, moim zdaniem lepszy. Na cene sklada sie: Waga, pompki, materialy, ksztalt konstrukcji, wkladki amortyzujace i firma. Salomon Patriot 599pln. Bardzo dobre wiazania. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jasiekk91 0 Napisano 16 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2010 Z tych dwóch wiązań które bardziej polecicie: wiązania snowboardowe Head PX 5 Team czy Head Next Three ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 17 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2010 Tak na prawdę to podobny poziom chociąż sam wybierając skłonił bym się ku PX5. Wytrzymalsze ponoć [źr] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi