mucha3 0 Napisano 12 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2010 Siemka, zastanawiam sie nad kupnem ochraniacza na kręgosłup nie wiem czy kupic zbroje czy wystarczy sam żółw :?: Myślałem nad zbroją icetools bodajże ma odpinanego żółwia wiec moge go używac samego albo razem z całą zbroją. Ewentualnie kupić samego żółwia icetoolsa albo jakieś innej firmy. Doradzcie.. :???: Pozdrowionka :grin: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 13 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2010 Zalezy co uprawiasz i w jakim stopniu. Ja osobiscie wybralem zolw axera poniewaz zbroja zbyt ociepla i.krepuje ruchy. Aby ostatecznie zdecydowac musisz przejechac sie zarowno w tym jak i w tym Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goornik 0 Napisano 13 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2010 Ja na ten sezon kupiłem sobie zbroję (co prawda motocyklową ale dobra ) i jak będę miał okazję gdzieś się przejechać to powiem ci jak to jest z tym krępowaniem ruchów ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi