bercik 11 Napisano 18 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2006 Witam Właśnie zamieściłem nowe logo które mi podrzucił Jackiel bardzo dziękuje jak wam sie podoba to logo?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 18 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2006 no no zdażylam zauważyć. Spoko spoko domyśliłam sie tez ze to Jackiel Ci podrzucil to lego bo ma z niego avaterka heheheh Widze ze Bercik zaczynasz dzialac, a ja z tymi newsami na stronie sie obijam jakos, ale obiecuje ze to sie zmieni Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 19 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2006 nio pomału i do przodu fajnie że znajdują się tacy ludize jak Wy którzy chcą współtworzyć ten serwis:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mate 0 Napisano 19 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2006 Fajne , ale fajniej by było gdyby zmienic też logo na forum i w galerii. :wink: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 19 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2006 zrobiłem już dla Was też banner: Fajne , ale fajniej by było gdyby zmienic też logo na forum i w galerii. Moge zrobić Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 19 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2006 no bannerek tez spoko. Widze ze jest osoba od grafiki Bercik zobaczysz strone bedzie dalej coraz bardziej i bardziej popularna Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 19 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2006 Moge zrobić Naprawde chciałoby Ci sie ?? byłoby super :D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 22 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2006 - logo forum - logo galerii oby dwa zrobione pod wyglądy i wymiary odpowiednio forum i galerii Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 22 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2006 super super. To logo forum jest najlepsze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 22 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2006 o kurcze :D ale wypasik :D normalnie zajefajne Jackiel jesteś wielki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 23 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2006 looz coś jeszcze? :> Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 23 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2006 nio jeśłi masz czs to może uda się jeszcze zrobić graficzke do stopki na stronie głównej ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 23 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2006 podasz wymiary? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 23 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2006 Czesc, To jest w rozmiarze 772 x 25. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 24 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2006 Jackiel a sluchaj co o tym myslisz żeby zrobić jakieś takie buttony w tym miejscu gdzie są te linki pod logiem ?? masz jakiś pomysł ? pasowałoby to w ogóle ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 25 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2006 trzeba sie przokonać potrzebuje wymiarów Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 25 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2006 hmmm sam nie wiem jakich to powinno być wymiarów :D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 25 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2006 takie niezbyt duże - tak żeby zmieściły się w jednej lini te linki co są pod logiem... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 25 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2006 normalnie: po najechaniu myszą: :?: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 25 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2006 ew. EDIT: Zrobiłem stopke w stylu tych przycisków: I pod te przycisku można by dać taki pasek: Wyjdzie coś w tym stylu xP : (wykadrowałem to. jakbyś chciał, bercik to napisz na gg to ci wyśle :roll: ) EDIT2: a tło proponuje zmienić na to: http://img86.imageshack.us/img86/8478/to6ri.jpg żeby nadać stronce troche kontrastu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 25 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2006 Alo, No tło rzeczywiście lepiej wygląda , stopke już też wrzuciłem - a co do tych buttonów to czy ten kolor nie będzie się tak zbyt odróżniał od całości - http://www.sti.net.pl/~esnowboard/stronka.jpg loknij tu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 25 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2006 mie tam sie podoba tylko musisz to wycentrować. lepsze to niż takie jak jest teraz, pasuje do stopki, ale jak chcesz to moge przy ciemnić możemy też przedyskutować możliwość zrobienia nowej całej resztuni ;> :roll: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 25 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2006 jak dla mnie to wszytsko jest super. Tylko, ze chyba nie kazdy bedzie potrafil sie rozczytac tych napisow. Bo wiecie przyjdzie taka ciemnota no i co, i kupa :P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 25 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2006 heehhe nio w sumie może niektóre są niezbyt czytelne ale zawsze można metodą prób i błędów JackieL ja sie zgłosze do Ciebie na gg i pogadamy:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 25 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2006 no w zasadzie kolor ok ale jkaby był tak troszke bardziej lagodny , ztonowany.. ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi