Sylus 0 Napisano 12 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2010 Mam pytanie znalazłam taką deskę http://www.snowboard1.pl/snowboard-sabrina-efflorescence-forktail-ii/d-84776-c-928/ i zastanawiam się czy warto ją kupić ? czy jest odpowiednia dla mnie ,a jeżdzę 2 sezony Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 12 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2010 To bardziej freeridowa deska kierunkowa - odpuść sobie zarówno ją jak i ten sklep (poczytaj opinie na forum). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goornik 0 Napisano 13 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2010 A jakiej koleżanka szuka deseczki? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sylus 0 Napisano 13 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2010 Zwykłej deski, tylko do jeżdżenia po stoku , nic specjalnego. Jaką byście polecili ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras 0 Napisano 13 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2010 odpuść sobie zarówno ją jak i ten sklep (poczytaj opinie na forum). Zamówiłem od nich Targeta Recoila - wszystko było w porządku, zarówno czas dostawy jak i opakowanie deski, deska dokładnie ta którą zamówiłem.. osobiście nie widzę powodu dla którego należy się ich "bać". Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 13 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2010 ja zamowilem, czekalem tydzien na odpowiedz na pierwszego maila, do wiedzialem sie, ze kurtki niczym sie nie roznia, zamowilem wiec kurtke, jeszcze o cos sie dopytujac. Odpowiedzi i kurtki juz nie zobaczylem. Salomon Lotus, Radiant, Lili, Lark nawet Ivy bedzie dobra. Voelkl Melody, Shine. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi