doktorek 0 Napisano 25 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2007 Co sądzicie o typach smarów (tzn. na zimno czy na gorąco)? Jaka jest waszym zdaniem najlepsza firma produkująca smary? czy można użyć smaru na zimno do smarowania na gorąco? (wygrałem kilka pudełek smaru na zimno) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 25 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2007 skoro smar jest nazwany ,,na zimno" to chyba znaczy że trzeba go używać ,,na zimno" a nie ,,na gorąco" :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi-1 1 Napisano 25 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2007 z tego co wiem to najlepszy jest na gorąco Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 27 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2007 no zdecydownie smarowanie na gorąco !! żaden smar do smarowania na zimno nie da Ci tego efektu co smar na gorąco. Co do firmy to nawet sie dobrze nie orientuje ...kiedyś smarowałem bakooda teraz jakimś noname i też jest wypas.... głównie chodzic o to żeby ten smar wniknął między pory w ślizgu.. obecnie bardzo dobre smary robi firma TOKO, ich produkty możecie znaleźć TUTAJ z innych firm polecam jeszcze Oneballjay, Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sylvek 0 Napisano 22 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2009 kiedys mam zamiar spróbowac jakiegokolwiek smaru , narazie radze sobie swiecami widac wielka roznice miedzy jednym a drugim ?? tzn czuć ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 22 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2009 heheh świeczka nigdy nie smarowałem wiec Ci nie powiem ale pewnie różnica jest skoro smary są w sprzedaży Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sylvek 0 Napisano 23 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2009 hehe smieje sie , no niestey nie wydaje mi sie na chwile obecna ze moj "blat" mozna smarowac czym kolwiek szkoda tych specyfikow na taki shit jak moja decha zainwestuje kiedys w cos lepszego to pewnie sie skusze na jakis smar do tego a pytanie mam , czy ten smar rozprowadza sie normalnie zelazkiem po blacie ?? bo panowie np w intersporcie biora za to 40 zl , i sie zastanawiam co oni tam takiego robia ze sie tak cenia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 25 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2009 Smarują Ci deskę przy użyciu maszyny, która kosztuje tak z dwa kółka. ;p Stąd taka cena, choć ja w serwisie dużo mniej płaciłem. Bodajże 20zł? Skoro masz dechę w kiepskim stanie i szkoda Ci kasy na smarowanie, to możesz sobie kupić na allegro smar do nakładania na zimno, który kosztuje kilkanaście złotych. Zawsze coś to da. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi