Devastator 0 Napisano 16 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2010 30% taniej, 'odpowiedz sobie sam' może mieć wiele znaczeń Nie jest chyba źle 560zł do 900 ... No chyba że się mylę Męczę bo chce wybrać jedne z lepszych w takim przedziale cenowym... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 16 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2010 za 560zl bedzie ci bardzo ciezko znalezc lepsze buty Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Devastator 0 Napisano 17 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2010 Dobra dzięki Wkońcu wiem co kupić ;p W ogóle to mam nawet lepszą oferte za 390zł ;p Ale z USA, dziś wieczorem dowiem się ile może przesyłka kosztować, chyba że ktoś z was robił już takie czary mary i zamawiał coś zza oceanu ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 17 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2010 doliczyles vat i clo? przesylka roznie od 0 (free) do okolo 100$. Zalezy jeszcze jaka drogą (morska czy powietrzna). Oceanem srednio miesiac "plynie" i jest tansze, samolotem ze dwa tyg. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 17 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2010 Cla zazwyczaj ani vatu nie liczą. W USA jest prawo takie, że podatek płacisz wtedy gdy zamawiasz do tego stanu w którym jest magazynu sklepu. Ja osobiście ściągałem snb oraz wiązania i poszło bez cła. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Devastator 0 Napisano 17 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2010 Kiler ile placiles za przesylke ? A z clem i vatem tym bardziej chyba bym nie mial problemu bo chcialem zeby rodzinka mi tam kupila i wyslala. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 18 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2010 Kiler ile placiles za przesylke ? A z clem i vatem tym bardziej chyba bym nie mial problemu bo chcialem zeby rodzinka mi tam kupila i wyslala. No ja też tam mam rodzinkę a w niedziele się tam wybieram nawet :mrgreen: Wysyłka deski kosztowała mnie coś koło $35 a wiązań bodaj $20. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Devastator 0 Napisano 18 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2010 O to nawet calkiem tanio, dlugo czekałeś? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 19 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2010 O to nawet calkiem tanio, dlugo czekałeś? To zależy jak trafisz na kontener Generalnie czeka sie ~2tyg chcoiaż na wiązania czekałem blisko miesiąc. Z prkatyki Ci powiem, że bezpiecznie jest sobie zarezerować 1.5 miesiąca gdyby coś im się na prawde pośliznęło (pamietaj ze polamer to polska firma wiec polski styl pracy :mrgreen:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Devastator 0 Napisano 11 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2012 Z tego wszystkiego w końcu nie napisałem Kupiłem te NITRO GRIFTERy. Wygodne, wiązanie ok Nawet jak linki wypadną z blokad, buty prawktycznie się nie luzują Ogólnie polecam, a teraz można je kupić nawet za 499zł w sklepie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi