ptaqx 0 Napisano 8 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2010 Witam, planuję zakup pierwszej deski, do tej pory wypozyczałem na stoku i mam za soba jakies 20h jazdy w ciągu 2 sezonów-więc jestem początkujący. Mam już buty Raven Target(rozm 41-265mm). Dane: 180cm 82kg początkujący Jak w temacie szukam deski używanej All-mountain z wiązaniami do 300 zł. Dowiedziałem się, że potrzebuję deski 157-160cm, w miarę miękkiej i wiązań odpowiednich do butów. Przeszukują aktualnie allegro i chciałem zapytać was o taki komplet: http://allegro.pl/szok-nidecker-axis-159-cm-wiazania-nidecker-i1352465850.html czy to będzie dla mnie wystarczające? Czy ma ona rdzeń drewmiany, odpowiednie taliowanie?A może wpadnie wam w oko coś ciekawszego w międzyczasie. Z góry dziękuję za wypowiedzi i pomoc. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 8 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2010 Popraw link. Taliowanie to sprawa indywidualna a rdzen ma drewniany. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptaqx 0 Napisano 8 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2010 A co sądzicie o jej stanie tak ze zdjęć? No i w jakim stopniu przeszkadzać może ten luz na pompce? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
r4taY 0 Napisano 8 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2010 mam przeczucie ze ciezko bd Ci ja wylicytowac za 300zl. pompke w wiazaniu mozna wymienic ze raczej taki luz nie ma wiekszego znaczanie. jak za ta cene to pewnie nie jest zle. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptaqx 0 Napisano 9 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2010 no niestety zostałem przebity w aukcji i postanowiłem jednak dorzucić trochę kasy, wpadła mi w oko ta deska z wiązaniami, może o niej może się ktoś wypowiedzieć: http://allegro.pl/rossignol-accelerator-160cm-wiaz-westige-499-99z-i1356749303.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
r4taY 0 Napisano 9 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2010 deska wyglada solidnie sam mam rossiego ale inny model ale jeszcze nie mialem okazji go sprawdzac. wiazania te nie sa chyba jakies klasowe ale moze dadza rade na allegro mozan je kupic za okolo 150zl. moze ktos mial z nimi do czynienia to sie na ich temat wypowie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi