StaSZek 0 Napisano 7 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2010 Cześć! Czy 160cm deska nie będzie za długa dla osoby o wzroście 182cm i wadze 68kg ? Pytam bo kalkulator wyrzucił mi krótsze deski, ale znalazłem dobrą deche w dobrej cenie tej długości. Jak to jest w praktyce? Czy będzie mi ona utrudniać naukę jazdy? -- Pozdrawiam StaSZek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goornik 0 Napisano 8 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2010 Ja mając 180cm wzrostu i 75kg wagi zaczynałem na 158cm desce i nadal na niej jeżdżę, mimo iż mam teraz 184cm i 85kg wagi, więc sądzę iż ta długość którą podajesz będzie dobra (w razie czego to sklepowe mierzenie: jak wchodzi pod brodę to będzie dobra ;p) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 8 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2010 Troche dluga, chudzina z Ciebie. Ale dla chcacego nic trudnego Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 8 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2010 Lepsza będzie krótsza, tym bardziej, że w skali umiejętności podałeś 1. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StaSZek 0 Napisano 8 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2010 W takim razie ją sobie odpuszcze. Dzięki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi