StaSZek 0 Napisano 7 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2010 Cześć! Facet w sklepie próbował mi wcisnąć deskę Rad-Air sprzed 2 sezonów. Przecenioną z 990 na 540zł. Strasznie ją zachwalał, ale na googlach nic o nich nie ma... Możecie mi coś więcej powiedzieć o tej firmie? Można bez obaw kupować deske sprzed 2 sezonów? (nowa) -- Pozdrawiam StaSZek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flaju 0 Napisano 7 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2010 któraś z tych? http://www.rad-air.com/08/en/boa.php Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StaSZek 0 Napisano 7 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2010 Całkiem możliwe, ciężko mi powiedzieć, nie przyglądałem się dokładnie. Długość 157 czyli pasowałoby to do modelu Seed. A jeśli to któraś z tych to co? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flaju 0 Napisano 7 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2010 to nic.. ale generalnie jak zadajesz jakieś pytanie o deskę, to warto walnąć jakiegoś linka, bo wtedy ktoś, kto się zna, nie musi szukać jej po necie i prędzej odpowie Ci na pytanie. a odnośnie Można bez obaw kupować deske sprzed 2 sezonów? (nowa) to jeśli jest nowa, to jest nowa:) tzn bardzo rzadko zdarza się by deska była jakoś masakrycznie źle przechowywana, by straciła swoje właściwości.. z resztą nie słyszałem chyba o takim przypadku. Ale to może więksi znawcy się wypowiedzą.. Osobiście firmy nie znam, a na niekorzyść przesądza fakt, że na stronie nie ma kolekcji na ten sezon.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StaSZek 0 Napisano 8 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2010 Rozumiem. Dzięki za pomoc Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi