sszaki 0 Napisano 7 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2010 Był ktoś w czarnej górze po nowych inwestycjach ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mapei 0 Napisano 29 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2010 Witam Byłem na czarnej w niedziele zeszła , i musze przyznac ze było rewelacyjnie , w poprzednie dnie padało deszczem , potem złapał przymrozek i popadało sniegiem czyli był snieg na utwradzonym, przez to nie zdarzały sie wytarcia co tam jest czeste .... A co do inwestycji to szczerze nie zwróciłem uwagi na nic co sie rzuca w oczy ,maja nowe ratraki i armatki ale w rozmieszczeniu i wyciagach czy organizacji tego(inwestycji) nie widac jest dalej dobrze (moze troszke kolejki) ogólnie goraco polecam ...park jeszcze nie działał ... Marek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ledew 1 Napisano 4 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2011 Park już otwarty Ja się z takimi umiejętnościami jakie posiadam tam nie pcham Filmik z parku i raczej nie tylko bo dużo ujęć tak trochę nie z czarnej góry [ Dodano: |16 Lis 2011|, o 00:49 ] Inwestycje na 2011/2012 http://czarnagora.pl/inwestycje-w/ Trasa A zapowiada się świetnie, zwłaszcza z tą koleją Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi