papasmerf87 0 Napisano 5 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2010 Witam, czy jedzie ktos jutro rano pojeździć do Kasiny?? Jak tam i ma 2 miejsca wolne to prosze o kontakt 724049346. Pozdr. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 6 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2010 Siema, szkoda ze tak późno napisałeś bo ja bym się przejechał Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Minik 0 Napisano 16 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2011 Byłem dzisiaj w Kasinie (17-22) warunki tragiczne... :sad: Śnieg zbity w grudy, strasznie twardy i mokry. Nie brakowało muld i lodu. Ogólnie polecam poczekać na nowy śnieg... Jedyny plus to straszne luzy - na stoku było w sumie max 30 osób. Ja zbyt dużo się nie nauczyłem (jeździłem tak jakbym miał deske pierwszy raz na nogach... :roll: )... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 17 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2011 No szczerze mowiac nie ma sensu jechac teraz na wyciag. Odwilz i zero sniegu, wiadomo, ze to co nasypia w nocy armatkami nie nadaje sie do normalnej jazdy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi