dan992 0 Napisano 4 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2010 Witam wszystkich forumowiczów!! Chciałbym popróbować swoich umiejętności w tym sporcie Deske na nogach miałem dwa razy w tamtym sezonie i powiem ze mi sie spodobało Także szukam całego kompletu dla początkującego budżet mam jednak ograniczony do 900zł moze cos sie znajdzie za tą kwote? Czekam na wasze propozycje :wink: Moj wzrost 187cm Waga 74kg Dł stopy 29.5cm Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 4 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2010 Voekl Stroke + wiazania (899pln) + buty (300-500pln). Ew. cos z Ravena, ale roznica w jakosci bedzie odczuwalna Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dan992 0 Napisano 5 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2010 A mam jeszcze pytanko mianowicie jak dobrac cały komplet aby buty nie wystawały mi zbytno po za deske? jaka musi byc szerokosc deski? Bo niestety mam wielga stope rozmiar 46-47 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 5 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2010 w takim razie musisz szukac deski wide Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 5 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2010 ah, nie zauwazylem dlugosci wkladki. Potrzebujesz deski wide, ew. jesli gdzies znajdziesz to tak zwane powerlinki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dan992 0 Napisano 5 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2010 Wide?? A co to jest? drozsze sa od normalnych desek? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 5 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2010 Wide z ang. szeroki\a, dużej różnicy nie ma Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi