try2hitmee 0 Napisano 4 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2010 Witam! Piszę w pewnej sprawie tak jak w temacie. Nie było mnie podczas kupowania tego blatu w Krakowie, był kupiony przez "rade plemienia" pod moją nie obecność. Ma 153 długosci , Fullcap, nie jestem pewny co do rdzenia ;/ I jedyne oznaczenie to wibite "made in austria" i numer chyba seryjny. http://img411.imageshack.us/i/snowboardm.jpg/ Wie ktoś co to za firma/model lub wie jak to sprawdzić? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 6 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2010 Rdzeń możesz łatwo sprawdzić - uderz tailem lub nosem trzymając deskę pionowo w podłogę - drwno wydaje charakterystyczny dźwięk, pianka jest głucha. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 6 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2010 ja bym postukal Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xnxx 0 Napisano 6 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2010 j.w ja bym napierdzielał o ziemię;D ale ciężko jest dla 'laika' odróżnić więc łatwiej by było jakbyś porównał odgłosy z deską z na 100% drewnianym rdzeniem;) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
try2hitmee 0 Napisano 7 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2010 próbowałem. Ale nie moge odróżnić. Miałem wcześniej deske CC Stunt 138cm na 99% kanapa więc raczej drewno. Dżwięki bardzo do siebie podobne choć minimalnie się różnią. Jesze 1 pytanko. Ona jest MEGA miękka , może to znaczyć że pianka? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi