totti22 0 Napisano 4 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2010 witam, posiada ktos moze informacje na temat włokien szklanych lub innych materiałow wykorzystywanych do budowy desek snowbordowych ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 4 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2010 Google? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xnxx 0 Napisano 4 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2010 chyba będzie Ci trochę ciężko dowiedzieć się z czego dokładnie są robione deski bo to raczej tajemnica firm je produkujących (chodzi mi o DOKŁADNE opisy, proporcje i sposób produkcji) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 4 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2010 salomon zaczyna stosowac bambus zamiast laminatu (lzejszy, wytrzymalszy, daje wiekszego popa i milszy w dotyku) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 6 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2010 salomon zaczyna stosowac bambus zamiast laminatu (lzejszy, wytrzymalszy, daje wiekszego popa i milszy w dotyku) Możesz coś więcej przybliżeyć? Jakiś art lub modele? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 6 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2010 bylem na szkoleniach, to wiem zreszta mam w sklepie salomony. Modele Sick Stik, Answer i damska Ivy Salomon ma rowniez nie produkowane jeszcze deski "eko" z ktorych wystarczy zdjac tylko krawedzie i inserty i cala sie rozlozy po ilus tam latach. Ogolnie znam wszystkie technologie Salomona: Equalizer Popster Ghost (kiedys era) Rubber (czy jakos tak ) No i ten bambus w butach maja bardzo dobry system szybkiego wiazania, a w tym roku wprowadzili dla proby w trzech modelach system 3d. Jak ktos chce wiecej to sluze pomoca. A wiazania moim zdaniem maja przezajebiste (w sklepie mam salomony, nideckery i flowy a obok burtony i sp, do tego jak ludzie mi zanosza deski do serwisu i im sie wiazan nie chce odkreac to moge pomacac takie ride itp.) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 12 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2010 Salomon ma rowniez nie produkowane jeszcze deski "eko" z ktorych wystarczy zdjac tylko krawedzie i inserty i cala sie rozlozy po ilus tam latach. Albo mnie cosik ominęło albo ślizg jest z ptexu - z czego oni w tych eko go chcą robić? Plastik się w sumie rozkłada ... ale po kilku milionach lat Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 13 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2010 moze i slizg tez trzeba zdjac... nie pamietam ale to sa raczej deski dla lansu albo eko-maniakow Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zaja 0 Napisano 13 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2010 matzel masz moize strone w internecie ze swoim sprzetem co sprzedajesz ile kosztuje taka deska z bambusa salomona??? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 13 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2010 zeszloroczna 1300, tegoroczna 2000 www.boardserwis.pl nie wszystko jest, bo sklepem internetowym nie jestesmy i nie mamy czasu codziennie edytowac strony. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi