NooID 0 Napisano 18 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2007 Mam pytanie. Jestm dopiero początkujący w tym sporcie i nie mam własnego sprzętu. Mam wszystkie podstawowe umiejętności ale to za mało jak dla mnie :mrgreen: .Chce to dalej rozwijac ale nie wiem jaki mam do tego dobrac sobie sprzęt :?: . Licze że bardziej doświadczeni mi pomogą przy zakupie :wink: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dworlik 0 Napisano 19 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2007 a to zależy w jakim kierunku chcesz sie rozwijać? freestyle, freeride? a może duże prędkości (racing-jak dla mnie to już zupełnie inna bajka ?) musisz sobie odpowiedzieć co cie najbardziej jara w snowboardzie i dopiero wtedy można coś myśleć o sprzęcie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NooID 0 Napisano 20 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2007 Freestyle- to jedyny styl który mi odpowiada :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dworlik 0 Napisano 20 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2007 w takim razie tylko miękie deski i wiązania podaj swoje wymiary (wzrost/waga), możliwości finansowe Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NooID 0 Napisano 20 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2007 164cm/59kg [ Dodano: Sro Sty 24, 2007 9:26 am ] Możliwości finansowe do ok...800 zł(na samą deske) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lenfro 0 Napisano 16 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2007 To za to jak na początek kupisz bardzo dobrą deskę za 800zł poszukaj osbie czegos na www.snowsport.pl ablo www.supersklep.pl tam jest przeciętna cena ale dos czesto można trafic na cos dobrego bo zminimalizowanej cenie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 17 Luty 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2007 nie no w sumie jak chcesz wydac ok 800 zeta na samą deske to myślę że dobierzesz całkiem fajny sprzęt. A jak tam z pozostałym wyposażeniem ? Ile chcesz przeznaczyć na butki i wiązania? To też wazne , żey to dobrze rozdzielić :razz: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi