karol6c 0 Napisano 3 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2010 Witam. Trafiłem tutaj ponieważ szukam porady odnośnie deski... a właściwie desek. Jestem właśnie na kupnie deski i nie bardzo wiem na co się zdecydować. Waham się pomiędzy BURTONEM DEUCE 2010 159CM a SAPIENTEM PNB1 2008 160CM. Obie deski mogę kupić w porównywalnych cenach. Moja waga to ~105kg przy 180cm wzrostu. Jeśli jest ktoś, kto może mi doradzić, będę bardzo wdzięczny. Na innym forum niestety nikt niczego nie doradził:/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 3 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2010 Ten burek nie ma jeszcze tych szyn? Jedna i druga deska bedzie dobra Tyle, ze ja bralbym Sapienta, jak dla mnie lepsza deska, dosc twarda, na dlugie loty Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol6c 0 Napisano 3 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2010 Burek jeszcze na starym rozstawie srub- bez tej nowej szyny. A co do Sapienta- jaki tam slizg wreszcie jest? nie będę się więcej przy nim grzebał niż bawił na śniegu? bo on jakoś wykańczany jest na plaster miodu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 3 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2010 IS7500 - grafitowy wykończony strukturą piłeczki golfowej bardzo dobry slizg Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol6c 0 Napisano 3 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2010 a jest jakaś metoda woskowania go w domowym zaciszu? bo rozumiem, że struktura powinna odsłonięta być. A jeśli nawoskuję ślizg sam, po cyklinowaniu wszystko ok będzie? czy trzeba ładować kasę w serwis co parę dni jazdy?:/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 4 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2010 spokojnie mozna go smarowac samemu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi