speeedo 0 Napisano 15 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2007 ja mam LCD'ki wmontowane w ślizg :mrgreen: a między ekspres do kawy :twisted: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 15 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2007 U mnie na klaśnięcie zapalają się światła w desce. ;p Poza tym jutro skórzane obicia kupuje. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciek LKR 0 Napisano 15 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2007 No kurde prwaie bym zapomniał o moim dvd i moim plazmowym ekranie wbudowanym zaraz za nosem deski oglondam se pip my board w czasie jazdy ^^ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 16 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2007 No właśnie,ty oglądasz a u mnie byli odpicowac mi deske ^^ I przy okazji sobie poimprezowałem z X'em Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciek LKR 0 Napisano 17 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2007 farta miałeś ja sie zgłaszałem ale nie dostalem odpowiedzi.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi