sivy 0 Napisano 17 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2007 a ja myślę, żeby stunować sobie deche:D co o tym sądzicie? może ktoś już robił coś podobnego? nie podoba mi się szczególnie wierzchnia strona deski - chcialem ja posprayowac na czarno i ponalepiac jakies ciekawe wlepy.... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaCZoR 0 Napisano 18 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2007 ja nalepiej i bez tego...a tylko dlatego ze nie sprzedaje deski co sezon, a jak sam troche ja zmodyfkuje to ma swoj styl...ale poza tym czy mozna cos zmieniac...?? :razz: :razz: :razz: hehe ?..? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 18 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2007 nooo jakiś ciekawy graf na desce na pewno wyróżni ją ...albo lepiej jakiś profesjonalny areograf :cool: mozna sobie jakieś diody wmontować spojlerów niestety się nie da :-P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NooID 0 Napisano 18 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2007 Alufelg chyba też się nie da... Wiem pójde do "Pimp my board" :grin: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sivy 0 Napisano 19 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2007 hehe - no cóż, pytałem się już o aerograf - od 300 do 1000 zl :cool: ale z diodami to już trochę przesadziłeś bercik :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 19 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2007 heheh wiem ale na upartego dałbyś rade zamontować :D albo taką listwe świetlną na obwodzie deski tylko gdzie byś to podłączył hmmm??? terzeba by mieś chyba akumulator w plecaku :-P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sivy 0 Napisano 19 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2007 ooooo z taką listwą to bym seryjnie rządził :mrgreen: ale za duzy klopot z kablami Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 22 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2007 taaaa i ebdziecie jezdzic jak chionki po stoku :D najlepiej too jeszcze te diody przypnijcie sobie do spodni i kurtki, taka obramowka calego profil u: :P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gosiunia10 0 Napisano 24 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2007 mocne mocne:D:D tuning deskI :grin: no w sumie czego nie, ale w granicach dobrego rozsądku:D:D bez żadnych swiecidełek i dupereli tym podobnych:D:D ale fajny graf na ślizgu jak najbardziej wporzo:D :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukas1221 0 Napisano 11 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2007 No to może chromowane krawędzię... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 11 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2007 No ja w tym roku montuje neon pod dechą. Parę naklejek jeszcze sobie walnę i będzie git. Sprzęt grający zostawiam na przyszły sezon. xD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anyarro 0 Napisano 11 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2007 Eeeee... po co na przyszły, w przyszłym każdy będzie miał inwestuj teraz lepiej, a w przyszłym sezonie dorzucisz nitro i będzie wspaniale Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
speeedo 0 Napisano 11 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2007 a nie prościej owinąć się lampkami choinkowymi ? :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VfBElQgMUQ 0 Napisano 11 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2007 . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anyarro 0 Napisano 11 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2007 Taaa, tyle że gwożdzie to muszą mieć brylanty na główkach :roll: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 11 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2007 Nie należy zapominac o hydraulicznym zawieszeniu,i bujać sie w rytm muzyki na stoku jak w teledysku Snoop Dogga Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 12 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2007 Dziś kupiłem sportową skrzynie biegów, zaraz będę ją montował do dechy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anyarro 0 Napisano 12 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2007 Wstaw foty i trzaśnij może arta :wink: Jest ktoś z dechą alpine, który próbował z nitro? :twisted: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciek LKR 0 Napisano 13 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2007 Ja tam nie lubie bajerow na deskach ;D gofrownica na tailu mi wystarcza :cool: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 14 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2007 Gofrownica? Słaby jesteś,ja mam jacuzzi i telewizor panoramiczny ^^ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VfBElQgMUQ 0 Napisano 14 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2007 . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi-1 1 Napisano 14 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2007 ADM, tz. pad antypoślizgowy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 14 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2007 Hę? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi-1 1 Napisano 14 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2007 gofrownica to pad chyba:D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciek LKR 0 Napisano 15 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2007 no generalnie słuzy jako pad... xD no ale jak zgłodnieje na stoku to ooo jest zawsze gotowa.. a no ja mam tez mini elektrownie( przeciesz gofrownica musi byc do czegos podłączona )xD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi