tasio 23 0 Napisano 28 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2010 Siemanko! jak w temacie ;D szukam szerokich spodni snb bo nie lubie takich normalnuch z niskim krokiem wole styl baggy i czy są wogóle takie kroje w snb na niektórych filmach snb widziałem ze mają np:stevie bell czy bedę musiał kupować wieksze w pasie tylko nie zaduzo zeby nie spadały ?? prosze o odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xnxx 0 Napisano 28 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2010 spodnie snowboardowe ogólnie są robione pod luźny styl, a jeśli chcesz naprawdę 'ziomalskie' to musisz poszukać chyba w skateshopach ze sprzętem snb? tylko pamiętaj, że na orczykach za niski 'krok' może być problemem zdr Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tasio 23 0 Napisano 28 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2010 spoko wiem o tym ;D ale to nie problem z ostanimi sobie poradziłem :D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 28 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2010 bonfire robi takie spodnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
guuciek 0 Napisano 14 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2010 Witam . Nie chciałem zakładać nowego tematu więc piszę tutaj . A mianowicie co dają ( po co są ) przegubowe nogawki w spodniach ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goornik 0 Napisano 14 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2010 Powiedz mi ja to wygląda to powiem ci do czego służy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 14 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2010 guuciek, Spytam z ciekawości, masz spodnie Burka? ja też mam w swoich taki "bajer", ale oprócz tego, że są trochę weższe w kolanach to nie wiem co to daje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
guuciek 0 Napisano 17 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2010 Witam . Tak właśnie zainwestowałem w takowe ale jeszcze do mnie nie przyszły . Ciekawy jestem po prostu co to i po co to . :smile: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnderseN 0 Napisano 18 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2010 Szerokie spodnie w kroku wygladaja gites , lecz zbyt szerokie stanawia problem. Sprzetu snb szukaj w skateshopach Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi